Book et foredrag med Annette

800_5011Annette tager rundt i hele Danmark og holder foredrag foreksempel for foreninger, virksomheder, biblioteker, idrætsklubber, kommuner, skoler og uddannelses-institutioner. Hun elsker at give sin viden og erfaringer videre, og det skinner igennem, når hun står foran publikum. Som hun siger, “Når jeg kan, kan du også gøre det, du drømmer om – stort som småt.”

Annette kommer ud over scenekanten, når hun holder foredrag om motivation, mål, drømme, livsindstilling, valg, ansvar og positiv tænkning.

Hendes motto er efterhånden kendt af mange: “Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.”

Mange kender Annette som Marathonkvinden – hende der løb 366 marathon på 365 dage, men det handler om meget mere end marathon. Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag.

Annette kan bookes her

Læs her hvad andre har sagt om Annettes foredrag:

Annette Fredskov har lige holdt foredag i Helsinge – og en af tilbagemeldingerne lød således:

“Hils Annette mange gange og tak hende for et meget inspirerende opmuntrende foredrag i går. Vi gik alle hjem med et stort smil på læben og havde undervejs også en lille tåre i øjenkrogen. Jeg er startet på hendes bog og glæder mig så meget til at læse den færdigt”.

Dorthe Daugaard, Foredragsfabrikken

 

Jeg kan jeg vil jeg gør detKære Annette Her en lille søndagshilsen fra Solrød Atletik og Motion med tak for dit motiverende og sprudlende foredrag til vores klubaften mandag d. 2. november. I går havde vi Klubfest med bla denne flotte kage som dessert …

– Kirsten Winther-Olsen, Solråd Atletik og Motion

 

Sydbank havde nytårskur og hørte om  “Energi-boost i en mørk tid”.

Det var et spændende foredrag, hvor Annette på en livlig måde inspirerede til at ændre tilgangen til livet med hendes motto: jeg kan, jeg vil og jeg gør det . Annette er i den grad beviset på, at man kan ændre sin livsbane ved mental styrke og ændret vanetænkning. Vi kan helt klart anbefale Annette som foredragsholder, når der er behov for inspiration til at se på egne og virksomhedens vaner og brug for et “energi-boost”. 

– Jesper Lund Wimmer, Områdedirektør, Sydbank

 

På Mørkhøj Bibliotek havde vi en aften i oktober inviteret Annette Fredskov til at holde et foredrag om motivation og positiv livsindstilling, med udgangspunkt i det fantastiske maraton-projekt.

Det var en rigtig fin aften med en hyggelig og afslappet stemning, takket være Annettes sprudlende formidling og åbne sind. Der var blandt publikum stor spørgelyst og Annette svarede åbent og ærligt på alle spørgsmål. Publikum gik fra foredraget i opløftet stemning og alle med en større overbevisning om, at vi kan mere end vi tror!

– Stine Pedersen, Bibliotekar, Mørkhøj Bibiliotek

 

Vi var rigtig glade for, at Annette Fredskov havde mulighed for at komme forbi, da vi holdt forårskur for fleksjobberne i Næstved Kommune.

Dagens mål var at give vores fleksjobbere inspiration til at gå efter det job, de drømmer om, og det leverede Annette til fulde. Under overskriften ’Find motivationen og følg dine drømme’ gav Annette tilhørerne – med udgangspunkt i hendes imponerende maratonprojekt – en solid energiindsprøjtning, et velmenende spark bagi og masser af gode hands on råd, som var til at overføre på sit eget liv og de mål, man drømmer om at nå.

Jo, det kan være provokerende for tilhørere, der kæmper med alt fra gigt til adhd at høre en kvinde, der har løbet 366 maratoner på 365 dage, sige, at man kan, hvad man beslutter sig for at gøre. Men fortællingen og vejen til Annettes mål er så troværdig – og langt fra uden udfordringer – at man rent faktisk tror på, at man selv ville kunne opnå ellers uoverskuelige mål upåagtet de udfordringer, vi hver især kæmper med.

Jeg håber og tror, at flere af tilhørerne har taget drømmelisten, smileteknikken, mottoerne og Annettes erfaringer til sig og har fået den motivation, der skal til for at forfølge deres egne drømme.

– Pernille Formsgaard, Kommunikationskonsulent, Næstved Kommune

 

Tak for et spændende og inspirende foredrag her i Rambøll om dit fascinerende marathonprojekt. Det er ubegribeligt at sådan en præstation overhoved er muligt. Ikke mindst efter at have mødt dig, – du er jo et helt almindeligt menneske, -Som en kollega sagde bagefter!. Rigtig mange kollegaer har efterfølgende udtrykt begejstring for dit glade og inspirerende foredrag om dit projekt. Særligt har du rykket noget mentalt inde i mange af os, barriere flyttes og mulighederne virker ubegrænsede. En del kollegaer har nu med din inspiration valgt at prøve kræfter med VM i halvmarathon til foråret. For mig personligt har du opmuntreret mig til at flytte grænser ift. løb, men også ift. arbejdsopgaver, hvor jeg flittigt bruger dit motto; jeg kan, jeg vil og jeg gør det ;o)) – og det virker. Jeg har nu valgt at deltage i mere end et marathonløb til næste år og har som en del af træningen bl.a. skiftet bussen ud med løbeskoene til og fra arbejde nogle gange om ugen. Hvor er det godt for psyken at komme på arbejde efter en morgenløbetur. Nu vil jeg glæde mig til at læse din nye bog.

– Ole Torp Aundal, Rambøll

 

Tirsdag den 17. september havde vi på VUC Næstved besøg af Annette Fredskov. Annette afsluttede en motionsdag, vi afholdt den dag, med et foredrag om sit projekt 366/365. Det blev et uforglemmeligt foredrag, som fangede vores kursister fra første sekund. Kursisterne var imponerede over selve den fysiske præstation, men det der især fangede, var Annettes filosofi om at hvis man sætter sig et mål – og målet er vigtigt nok – så kan man også nå målet. Annettes små fif, som f.eks. at starte dagen med et smil – også selvom der måske ikke synes så meget at smile af – blev også modtaget med eftertanke af vores kursister. Annettes direkte måde at tale til kursisterne på – med fuld power – gik lige ind hos tilhørerne, og de bemærkede især, at her var ingen moraliseren eller bedreviden som skulle luftes.

Vores voksne, men unge kursister, var en god målgruppe, da de fleste af dem jo er i gang med deres ”Second chance” for at få en afsluttet eksamen, så de kan komme videre i uddannelse og job. De fik et boost og en tro på at det projekt, de selv er i gang med, kan lykkes, men også at det er dem selv, der skal få det til at lykkes.

– Carsten Christensen, Lærer på VUC Næstved

 

Annette gav vores personaleforening et engageret, underholdende og yderst spændende indblik i hendes projekt 366 Marathon på 365 dage. Annette er en yderst levende og medrivende foredragsholder, der fortæller om hvordan viljen til at gøre det ”umulige” drev hende til at opnå hendes mål, Man blev  grebet af Anettes Motto: Jeg kan, Jeg vil, Jeg GØR det, som også gav stof til eftertanke for deltagerne til foredraget.

Annette kan klart anbefales som foredragsholder, hun formår at fastholde deltagerne gennem foredraget med hendes indlevende formidlingsevne og smittende begejstring.

– Morten Berthelsen, Production Manager, Sika Footwear

 

Hvordan finder man motivation til at gøre det umulige, som du gjorde på trods af sygdom, det spørgsmål fik vi grundigt besvaret: man kan hvis man vil, sætte sig et mål og huske at ansvaret er dit eget. Annette fortalte så intenst om sine oplevelser, vi blev alle grebet af den ærlige åbne og levende måde det blev fortalt på, tydeligt understreget af kropssprog, gode glade smil og fortælling om oplevelser undervejs, hvor ikke mindst støtten fra pårørende var så vigtig og nødvendig. Alt sammen noget vi alle sammen kan, må og skal huske på. Flere af deltagerne har efterfølgende fortalt at de er begyndt at smile når de vågner om morgenen, og byder en ny dag velkommen, andre følte at de undervejs havde været med i rygsækken under turen… En fantastisk god aften, som vi aldrig glemmer.

– Solveig Mølgaard, formand, Diabetesforeningen i Næstved kommune

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2016/02/book-et-foredrag-med-annette/

Skriv et svar

Your email address will not be published.