Marathon i Knuthenborg Safaripark

logo_new

 

 

 

 

BEMÆRK: Igen i år kan du også løbe 7 km, 14 km, 28 km og 35 km.

 

Løb på Savannen

Nu har du igen mulighed for en anderledes og spændende løbeoplevelse. Knuthenborg Safaripark åbner endnu engang op for løb blandt alverdens dyr, så vi gentager for femte gang succesen med at løbe marathon og halvmarathon på Savannen, og igen denne gang også 7 km, 14 km, 28 km samt 35 km. Det sker :
 
Lørdag den 3. september 2016, kl. 11.00
 
Bemærk: Parken åbner ekstraordinært kl. 8.00. Benyt indkørslen Maglemer og husk at transport til startområdet skal foretages i bil.

Kom i god tid, så du er klar til start kl. 11.00. 

Det bliver et lille hyggeligt løb efter cannonball princippet, som betyder:

  • Der er ikke nogen chip. Hver deltager tager selv sin tid. Vi starter alle vores ure samtidig ved start, og uret må ikke stoppes undervejs – heller ikke ved toiletbesøg o.lign. Uret må først stoppes, når du løber over målstregen. Efter løbet noteres tiden i løbsprotokollen.
  • Der er medalje til alle, der gennemfører løbet. Medalje udleveres efter at tiden er registreret. Diplom kan downloades snarest efter løbet her på hjemmesiden via resultatlisten.
  • Ved din tilmelding accepterer du at løbe på eget ansvar.
  • Der må ikke smides affald i parken. Brug skraldespandene i depotet eller på ruten.
  • Ruten er 7,1 km, der løbes tre omgange for halvmarathon og seks omgange for marathon. Vær opmærksom på dyre-ristene, så du ikke kommer til skade. Se ruten her
  • Ruten er afmærket men ikke afspærret, og vi skal respektere andre trafikanter. Det er vigtigt at vi giver plads til, at biler i parken kan passere. Det gælder især de strækninger, hvor der løbes i begge retninger samtidig.
  • Depot er ved start/mål og passeres en gang pr. omgang.
    Depotet vil bestå af bananer, slik, saltstænger, vand og sodavand m.m.
  • På dette løb er der en tidsgrænse på 5 timer, så vi kan nå at være ude af parken, inden porten lukker.

Start/mål er ved Limpopoland. Se evt. kort på www.knuthenborg.dk. Limpopoland er et dejligt område i parken med toiletfaciliteter, spisesteder og en stor naturlegeplads. Lige ved depotet er et stort grønt område med mulighed for picnic. Det er et løb, hvor det er oplagt at tage familien med.

Prisen for at deltage i løbet er i år 250 kr for alle distancer som bl.a inkluderer indgang til parken og i år en særlig speciel medalje. Du tilmelder dig ved at sende en email til knuthenborg@annettefredskov.dk med navn, adresse, postnummer, by og distance.

Deltagergebyret bedes indbetalt i Sparekassen Sjælland kontonr.: 6070-0004338890 eller via Mobile Pay 26800591 . Husk også her at skrive navn på overførslen. Startbegyr refunderes ikke, men navn og distance kan ændres frem til løbsstart.

Indgangsbilletten giver kun adgang til løberen. Hvis du har andre med i bilen kommer de ind til gruppepris, hvilket svarer til 195 kr for voksne og 105 kr for børn.  

Parken er åben fra kl. 8.00 til 17.00. 

Du kan med fordel benytte Knuthenborgs hjemmeside www.knuthenborg.dk for informationer om parken og andet. Ellers er du velkommen til at kontakte os på ulrich@fredskovmarathon.dk, hvis du har spørgsmål.

Deltagerlisten kan ses her.

Tak til Knuthenborg Safaripark fordi de har lyst til at være med til at give os løbere endnu en unik oplevelse.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2016/02/marathon-i-knuthenborg-safaripark-2/

Skriv et svar

Your email address will not be published.