Velkommen til min verden!

Hver eneste morgen vælger jeg, at jeg vil have den bedste dag muligt. Jeg vælger at gøre alt, hvad jeg kan for at være den bedste udgave af mig selv. Jeg vælger at fokusere på alt det positive og på det jeg ønsker. Jeg kigger mig selv i øjnene i spejlet og siger, ”Jeg elsker dig. Du fortjener det bedste i verden. Hvor ser du godt ud til morgen. Det er en god dag.” Så smiler jeg og mærker den gode følelse i kroppen.

Jeg lytter til min sjæl, kigger indad og finder svarene. Meditation hjemme og i skoven er en af måderne, jeg kigger indad på. Mine løbeture i stilhed giver mig også klarhed og svar. Stilhed er som balsam for sjælen. At lytte til sjælen er også at stole på din intuition og mavefornemmelse, og det bringer dig på rette vej.

Jeg har trænet mit sind og lært at tænke positivt. Det betyder, at jeg meget nemmere takler livets udfordringer og ser dem som muligheder for udvikling og vækst. Jeg er bevidst om, at jeg altid har et valg. Uanset hvad livet bringer af udfordringer, så bestemmer jeg selv, hvordan jeg vælger at reagere. Jeg skaber mit eget liv. Det er mit ansvar.

Min livsindstilling har i høj grad medvirket til, at jeg i dag ikke har nogen symptomer på dissemineret sklerose, og at jeg ikke har haft en sygedag i fire år. Det er med mit sind og min sjæl – og selvfølgelig også min fysik, at jeg løb 366 marathon på 365 dage. Jeg har taget ansvar for mit eget liv, og det har givet mig frihed og høj livskvalitet.

”Jeg kan, jeg vil, jeg gør det”. Den sætning har jeg sagt til mig selv tusindvis af gange. Jeg har programmeret mig selv, mit sind og alle kroppens celler, til at vide, at alt er muligt. Hvis jeg virkelig ønsker det, tror på det og vil arbejde hårdt for det. Vi mennesker kan meget mere, end vi tror, hvis vi stopper med at sætte begrænsninger for os selv. Når jeg kan, kan du også, det du vil – stort som småt!

Mit livsformål udtrykkes bedst på engelsk. INSPIRE TO MOVE. Det giver mening for mig. At bruge livet på at inspirere andre mennesker til bevægelse – både mentalt og fysik. At hjælpe andre til at finde ro, glæde og balance i deres liv er en fantastisk følelse. At medvirke til at andre når deres mål får mit hjerte til at banke lidt hurtigere. Jeg brænder for at give det videre, og jeg er passioneret omkring mine foredrag. Det er fantastisk at stå foran et publikum og give alle og enhver noget med hjem. Jeg har  holdt foredrag for alle typer af mennesker i virksomheder, foreninger, løbeklubber, biblioteker, pensionistforeninger, skoler og ungdomsuddannelser mv, og jeg fortsætter. Kontakt mig på annette@annettefredskov.dk for mere info.

Professionelt er jeg certificeret ID Life Coach, Hypnoterapeut, Heal Your life Workshop Leader,  og jeg har en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Derudover har jeg haft et varieret uddannelses- og arbejdsliv indenfor flere forskellige områder som revision, bank samt handicap- og psykiatriområdet, hvor jeg blandt andet har arbejdet med undervisning, rådgivning og motivation. Udover foreddrag arbejder jeg lige nu som mentor. I efteråret 2013 debuterede jeg som forfatter med Maratonkvinden. Nu er jeg i gang med at skrive min næste bog, og jeg har ideer til flere.

Spiritualitet, menneskets psyke og sammenhængen mellem krop, sind, sjæl og ånd interesserer mig meget. Jeg er nysgerrig på, hvad vi mennesker kan, når krop og sind arbejder sammen, og vi fokuserer vores energi på, det vi ønsker. Vi mennesker er energi ligesom alt omkring os er energi. Når vi tænker positive tanker og sender positive vibrationer ud, er det den type af vibrationer og begivenheder, vi trækker ind i vores liv. Mange gange kræver det, at vi rydder op i vores sind og smider gammelt affald ud. Negative mønstre, gamle vaner og overbevisninger, der ikke længere tjener os skal udskiftes med nye overbevisninger og vaner, som er gode for os. På den måde kan vi skabe det liv, vi ønsker for os selv. Når det lykkes, er det en fantastisk følelse. Jeg bliver selv bedre og bedre til at skabe det bedste liv for mig selv. Det er muligt for alle gennem personlig udvikling, mental træning og ro.

Løbeskoene er en af de vigtigste beklædningsgenstande for mig. Jeg elsker mine løbeture, og marathondistancen er stadig magisk for mig, så en del af min tid bruger jeg i løbeskoene. Jeg nyder at sætte nye mål og flytte mine grænser.

Selvom mine interesser fylder meget i mit liv, er det vigtigste min familie. Mine to store guldklumper Emilie og Viktor  er den største gave, og jeg nyder at være mor. Min kæreste er min drøm, og vi støtter hinanden og udvikler os sammen. 

Jeg får det aller bedste ud af mit liv. Det er en fantastisk rejse.

Det er mit ønske, at du også får det bedste ud af dit liv.

Vi fortjener alle kærlighed, glæde, latter og passion – og endnu mere kærlighed.

Kærlig hilsen og kram
Annette

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/08/velkommen-til-min-verden/