66,6 km fra den ene fort til det andet og tredje…………

Instagram: Klar til 66 km 

Københavns Befæstningsløb. På tur rundt i København og omegn fra det ene fort til det andet og så videre. Start ved Dragør Fort. Klokken 8.45 stod det ned i stænger og vi stimlede sammen under en pavillon for ikke at blive våde. MEN vejrudsigten holdt, hvad den lovede, så da starten gik klokken 9.00 var det tørvejr, og det fortsatte hele dagen. Det betød dog ikke, at fødderne forblev tørre 🙂

Instagram: Stop ved Ejbybunkeren. Løbet 35 og har 31 km igen#takglimmerpåogoppåkaminhylden#gladilåget — at Oplevelsescenter Vestvolden – Ejbybunkeren.

Det var et socialt løb, så vi fulgtes i to grupper – 6:00 pr. kilometer samt 6:30 pr. kilometer plus depot. Jeg løb i 6:30 gruppen, hyggesnakkede og fik set en del af København og omegn, som jeg aldrig havde set før.

Instagram: 12 km til Charlottenlund fort — at Garderhøjfortet.

Trods hyggen blev depotpauserne til sidst lidt for lange i kulden, og benene blev kolde og skulle i gang efter hvert stop. Skoene var gennemblødte efter mange, mange kilometer med sne og sjap, men fødderne frøs ikke. De var bare ikke kønne efter mange våde timer, og tre dage efter restituerer de stadig.

Instagram: Så nåede vi Charlottenlund Fort efter næsten 67 km i hyggeligt selskab ?‍♀️?? og skønne omgivelser. Skønt at løbe i tørvejr, men fødderne har fået svømmehud#jegkanjegviljeggørdet#takglimmerpåogoppåkaminhylden #liveterfantatisk

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 11. marts 2018 
Sted Fort til Fort, 66,6 km, København og omegn
Resultat Socialt løb, gruppe 6:30, tid cirka 8.30 
Marathon i alt 660
Ultraløb i alt 25
Marathon i 2018 3
Ultraløb i 2018 1

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/03/666-km-fra-den-ene-fort-til-det-andet-og-tredje/