Marathon i Knuthenborg Safaripark 2018 – og andre distancer

logo_newLørdag den 1. september 2018, kl. 11.00

UDSOLGT

BEMÆRK: Igen i år kan du også løbe 7 km, 14 km, 28 km og 35 km.

Løb på Savannen

Nu har du igen mulighed for en anderledes og spændende løbeoplevelse. Knuthenborg Safaripark åbner endnu engang op for løb blandt alverdens dyr, så vi gentager for sjette gang succesen med at løbe marathon og halvmarathon på Savannen, og igen denne gang også 7 km, 14 km, 28 km samt 35 km. Det sker:
 
Lørdag den 1. september 2018, kl. 11.00
 
Bemærk: Parken åbner ekstraordinært kl. 9.00 for løbere. Benyt indkørslen Maglemer og husk at transport til startområdet skal foretages i bil.

Kom i god tid, så du er klar til start kl. 11.00. 

Det bliver et lille hyggeligt løb efter cannonball princippet, som betyder:

  • Der er ikke nogen chip. Hver deltager tager selv sin tid. Vi starter alle vores ure samtidig ved start, og uret må ikke stoppes undervejs – heller ikke ved toiletbesøg o.lign. Uret må først stoppes, når du løber over målstregen. Efter løbet noteres tiden i løbsprotokollen.
  • Der er medalje til alle, der gennemfører løbet. Medalje og diplom udleveres efter at tiden er registreret. Resultatliste findes på www.fredskovmarathon.dk hurtigst muligt efter løbet.
  • Ved din tilmelding accepterer du at løbe på eget ansvar.
  • Der må ikke smides affald i parken. Brug skraldespandene i depotet eller på ruten.
  • Ruten er 7,1 km, der løbes tre omgange for halvmarathon og seks omgange for marathon. Vær opmærksom på dyre-ristene, så du ikke kommer til skade.
  • Ruten er afmærket men ikke afspærret, og vi skal respektere andre trafikanter. Det er vigtigt at vi giver plads til, at biler i parken kan passere. Det gælder især de strækninger, hvor der løbes i begge retninger samtidig.
  • Depot er ved start/mål og passeres en gang pr. omgang. Depotet består af bananer, slik, saltstænger, vand og sodavand m.m. Derudover er der vanddepot midt på ruten. 
  • På dette løb er der en tidsgrænse på 5 timer, så vi kan nå at være ude af parken, inden porten lukker.

Start/mål er ved Limpopoland. Se evt. kort på www.knuthenborg.dk. Limpopoland er et dejligt område i parken med toiletfaciliteter, spisesteder og en stor naturlegeplads. Lige ved depotet er et stort grønt område med mulighed for picnic. Det er et løb, hvor det er oplagt at tage familien med. I 2018 er Knuthenborgs nye attraktion Dinosaur Skoven.

Se deltagerliste her.

Indgangsbilletten giver kun adgang til løberen. Hvis du har andre med i bilen kommer de ind til gruppepris, hvilket svarer til 205 kr for voksne og 115 kr for børn.  

Parken er åben for løbere fra kl. 9.00 til 17.00.

Du kan med fordel benytte Knuthenborgs hjemmeside www.knuthenborg.dk for informationer om parken og andet. Ellers er du velkommen til at kontakte os på annette@annettefredskov.dk, hvis du har spørgsmål.

Tak til Knuthenborg Safaripark fordi de har lyst til at være med til at give os løbere endnu en unik oplevelse.

knuthenborg-2015-09-05-3682015-1

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/06/marathon-i-knuthenborg-safaripark-2018-og-andre-distancer/