Træning til Stafet for Livet

Indsamling til Stafet for Livet
Den 25-26/8-2018 løber jeg Stafet for Livet i Næstved og samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Indsamlingen af kilometerpenge er gået i gang – vi er på 17 kr. pr. km. og skal gerne en del højere op.

Hvis du har lyst til at støtte det gode formål og motivere mig til at løbe langt, så skriv en mail til mig på aneste@aneste.dk, skriv på messenger eller kommenter på Facebook. Tak 🙂

Det er min plan at løbe 100 km og måske lidt ekstra. 

God træning
Skinnermaraton i dag var træning til de 100 km. Jeg har nemlig holdt ferie fra de lange ture, så jeg havde en stærk følelse af, at jeg skulle afsted i weekenden, så jeg kan være klar senere på måneden. 

Det er flere år siden, at jeg har løbet Skinnermaraton, så det var dejligt at være tilbage i de skønne omgivelser ved vandet.  Med start kl. 6 nåede jeg nemt hjem til frokost og en skøn søndag 🙂

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET! 

Glad i låget
Løb og maraton gør mig glad i låget. At danse bringer mig glæde. Musik gør mig glad. Spille kort er sjovt. Jeg kan blive ved, for jeg har været og er i gang med at undersøge, hvad jeg ønsker at fylde i mit liv. Vi skal fylde vores liv med ting, der gør os glade og giver os god energi. 

Hvad gør dig glad i låget? Hvis du ikke ved det, så vær nysgerrig og find ud af det. Du kan jo starte med læse min næste bog Jeg kan, jeg vil, jeg gør det, som har masser af input, inspiration og motivation.

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET, udkommer den 1. september. Pris 269 kr. Hvis du forudbestiller bogen, sender jeg den til dig portofrit med en hilsen i. Send en bestilling til aneste@aneste.dk med navn og adresse. Overfør 269 kr. på Mobile Pay 40473027 eller til reg 2510 konto 4387188113, så sender jeg en bekræftelse. Husk at skrive hvem hilsnen er til❤️

Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil leve et okay liv. Jeg vil mere end det. Jeg vil leve et fantastisk liv. Vil du være med?

– Aneste Fredskov

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 5. august 2018 
Sted Skinnermaraton
Resultat 4.06.01
Marathon i alt 666
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2018 9
Ultraløb i 2018 2

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/08/traening-til-stafet-for-livet/