Igen, igen, igen, igen

Igen og igen og igen. Sådan føles det lige nu, men det er en god følelse. Nu er jeg ikke presset i forhold til at nå mit mål om 700 maraton til Copenhagen Marathon den 19. maj. Små fire måneder og 14 maraton. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET.

I dag er jeg bare taknemmelig for, at jeg kan, og jeg er taknemmelig for alt det, jeg har i mit liv?

Husker du at være taknemmelig for det, du kan, og det du har? Det er vigtigt at være taknemmelig, hvis du vil skabe det liv, du ønsker. Taknemmelighed skaber endnu mere at være taknemmelig for❤️ Fokus på mangel skaber endnu mere mangel. Sådan hænger livet sammen. Vi får det, vi sender ud.

Hvis du vil i retning af dit drømmeliv, hvis du vil have mere glæde,energi, sundhed, kærlighed, rigdom og de bedste resultater i dit liv, kan du stadig nå at være med på min workshop, der giver dig et kærligt men effektivt skub og viser vejen. Det er allerede på lørdag den 26/1-2019. Der er to pladser tilbage.

Læs mere her og tilmeld dig. Hvis du tænker; Det har jeg ikke penge til, så skriv til mig på aneste@aneste.dk eller ring 40473027. Der er altid løsninger. Workshoppen vil også give dig mulighed for at få en ny pengebevidsthed. Jeg har selv gået vejen, så jeg ved, det virker.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 23. januar 2019
Sted Succes Maraton
Resultat 3.49.10
Marathon i alt 685
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 7

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/01/igen-igen-igen-igen/