Et vigtigt mål

VIGTIGE MÅL
Jeg er motiveret. Jeg har sat et mål om at løbe mit marathon nummer 700 til Copenhagen Marathon den 19. maj, og målet er vigtigt. Målet skal være vigtigt, for ellers er jeg ikke motiveret til at gøre en ekstra indsats. For mig er det ikke et spørgsmål om, jeg når i mål. DET GØR JEG. Jeg ser det for mit indre øje. Jeg tænker det i mine tanker. DET ER SÅDAN, DET ER. Jeg tror 100 procent på det.

Sådan er det også med mit nye projekt – MSRUN den 30. marts i Århus, hvor jeg løber 100 kilometer og samler ind til Scleroseforeningen. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Hjælp mig med at hjælpe andre og støt det gode formål her.

Du kan også selv lave et hold til MSRUN, som samlet løber 100 kilometer.  Læs mere her.

EN MÅLRETTET INDSATS
I går løb jeg maraton nummer 8 i januar.  Det er flere år siden, at jeg sidst har løbet så mange maraton på en måned, og det er også KUN på grund af målet. Målet er vigtigt, så jeg gør en ekstra indsats, og jeg nyder det. Sådan skal det også helst være det meste af tiden. Rejsen mod målet er mit liv, og det er meningen, at det skal være fyldt med så meget glæde som muligt. Det samme gælder for DIG.

Har du fokus på at fylde dit liv med så meget glæde som muligt?

GLAD I LÅGET
Når Danmark er dejligst i januar❄️☀️ Maraton nummer 686 foregik i det flotteste vintervejr i de skønneste omgivelser. Der er kun en ting at sige: GLAD I LÅGET❤️

Det var en skøn og hyggelig løbetur sammen med Henrik. Måske det stadig runger lidt for hans øre efter at have mig i sit øre i over fire timer 🙂

GLAD I LÅGET fortsætter.

Jeg gør alt, hvad jeg kan for at fylde mit liv med alt, der gør mig glad.

Musik, koncerter, dans, synge med og hygge ligger i toppen af listen over aktiviteter, der gør mig glad i låget. Derfor fortsatte jeg med en ret fantastisk aften i de skønneste pigers selskab til Lukas Graham koncert sammen med 15.000 andre, der dansede, sang og klappede med. Royal Arena fyldt med kærlighed.

Jeg faldt i søvn med et kæmpe smil.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 29. januar 2019
Sted Benløse Marathon
Resultat 4.15.27
Marathon i alt 686
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 8

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/01/et-vigtigt-maal/