Kun fordi jeg har et mål – 700 til CPH MARATHON

EN EKSTRA INDSATS
I dag løb jeg årets sjette maratonløb på kun 16 dage. Det gør jeg KUN, fordi jeg har et mål. Når jeg har sat et mål, og jeg har gjort målet vigtigt for mig, har jeg lyst til at gøre en ekstra indsats. Det gør jeg lige nu – EN EKSTRA INDSATS, og hvert eneste skridt mod målet er meget tilfredsstillende. Jeg sørger for at klappe mig selv på skulderen for indsatsen. Jeg fortæller mig selv, at det er en super indsats og godt gjort. Jeg fejrer mig selv og taler mig selv op, for så er vejen mod målet meget mere tilgængelig og lys. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET.

DU KAN, DU VIL, DU GØR DET
Hvad er det, du vil? Hvad ønsker du? Har du et mål for 2019? HUSK – du kan meget mere, end du tror, hvis du vil og det er vigtigt nok. 

DU KAN, DU VIL, DU GØR DET

TO TIL PÅ KONTOEN
Nu mangler jeg “kun” 15 maratonløb, før jeg stiller til start til CPH Maraton og løber nummer 700. I går løb jeg nummer 683 i regnvejr, men der var stadig meget at glæde sig over. Blæsten kom fra den rigtige side, og der var små pauser i regnvejret. I dag nød jeg en skøn skovtur i Dyrehaven i tørvejr med masser af bakketræning. Som sagt: Hvert skridt mod målet er en fornøjelse og stor tilfredsstillelse.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag  den 15. januar 2019
Sted Succes Maraton
Resultat 3.50.23
Marathon i alt 683
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 5

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 16. januar 2019
Sted Frederiksberg Marathon på Skodsborg ruten
Resultat 4.38.49
Marathon i alt 684
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 6

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/01/kun-fordi-jeg-har-et-maal-700-til-cph-marathon/