To til på vej mod #700 til CPH Marathon

PÅ VEJ MOD NUMMER 700
Når jeg sætter et mål, gør jeg mere, end jeg ellers ville have gjort. Sidste år løb jeg 21 maraton, og i år skal jeg løbe samme antal inden Copenhagen Maraton i maj, hvor jeg løber maraton nummer 700. Målet gør, at jeg prioriterer at komme afsted til løb, og tilfredsstillelsen er stor for hvert eneste skridt, jeg tager på vejen.

Har du nogle mål? Husk du kan MEGET, hvis du vil og tror på det. 

SKOVTUR
Knap to timers transport i morgentrafikken var det værd. Endnu en fantastisk løbetur Dyrehaven med udsigt til rådyr og de skønneste omgivelser. En hård rute, men i de omgivelser kan jeg kun smile, være glad i låget og meget taknemmelig.

SUCCES MARATON
Wauw  – endnu en skøn maratondag på vej mod nummer 700.

Første gang i meget lang tid, at jeg har løbet i negativ split. ÆRLIGT – det var mega fedt at mærke, at jeg kunne? Først hyggelige 24 kilometer med Henrik, hvorefter jeg satte farten op og brugte alle powertricks, talte mig selv op, brugte powersætninger og bad om energi fra universet. Det lykkedes at komme ind 3 sekunder før uret sagde 4 timer. SÅDAN. Jeg gentager: Vi kan meget, når vi vil og tror.

Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.
Jeg er frisk og fuld af energi. 
Kom så, jeg kan godt.
Mega sejt, jeg er for vild.
Det er så flot.
Hjælp mig med at komme ind under 4 timer.

Sådan lød det i mine tanker. Sådan fik jeg energi til at satte farten op, blive ved og ved og nå mit mål.

Hvis du vil være bedre til at nå dine mål, tale dig selv op, tænke positivt automatisk og bare være glad og nå mere af det, du gerne vil, så vær med på min workshop. Se mere her.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag  den 10. januar 2019
Sted Succes Maraton
Resultat 3.59.57
Marathon i alt 682
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 4

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 9. januar 2019
Sted Frederiksberg Marathon på Skodsborg ruten
Resultat 4.14.49
Marathon i alt 681
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 3

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/01/to-til-paa-vej-mod-700-til-cph-marathon/