Glad helt ind i hjertet

I morges lød det i mine tanker:

Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi.

Faktisk var jeg lidt træt, men jeg skabte ny energi ved at fjerne fokus fra trætheden og fortælle mine kære celler, I ER FRISKE.

Efter et fantastisk foredrag i aftes i Aunings Motionklub havde jeg tre timers kørsel hjem, så det blev sent, inden hovedet ramte puden, men det skal ikke afholde mig fra at løbe maraton. Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi.

Det var den smukkeste forårsdag i februar med sol, blå himmel og tocifret temperatur. Benene var lidt tunge, men glæden var den mest fantastiske følelse. Lige der i løbesko med tunge ben langs Haraldsted Sø, følte jeg mig lykkelig. Ikke fordi mit liv er perfekt, men fordi jeg havde fokus på alt det fantastiske, jeg har i mit liv. TAK FOR ALT DET, JEG HAR. En af de store glæder lige der var de postive tilbagemeldinger på aftenens foredrag. Uanset hvor mange gange jeg har holdt foredrag og begejstret tilhørerne, har jeg altid sommerfugle i maven, og det er altid fantastisk at mærke folks begejstring og ny motivation.

Lars : Et fantastisk foredrag i Auning.

Pernille: Hej Aneste. Har været til dit foredrag i aften. Super inspirerende og motiverende. Tak.

Anne Grethe: Det var et kanon foredrag.  Der var så meget power på, at det ikke kunne undgå at smitte af.  Dejligt. Tak for det. 

Git: Tak for et super spændende og inspirerende foredrag i Auning Motionsklub.

DET MOTIVERER MIG. Hvis Du har lyst til at booke mig til foredrag kan du kontakte mig på aneste@aneste.dk eller 40473027. Læs mere her.

Lader du glæden tage over i dit liv? Husker du at glæde dig over, det du har? HUSK glæde eller manglen på glæde er et valg, du træffer. Jeg vælger glæde, og det er fantastisk for mig at mærke, hvor meget effekt det har, når jeg er træner i glæde. Hverdagen bliver den bedste. Det kan jeg da kun sige ja tak til. Hvad siger du?

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 27. februar 2019
Sted Benløse Marathon
Resultat 4.09.19
Marathon i alt 689
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 11

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/glad-helt-ind-i-hjertet/