FÅ NØGLEN TIL POSITIV FORANDRING HER

Du har kritiseret dig selv i årevis, og det har ikke fungeret.
Prøv at smigre dig selv og se hvad der sker.
Louise L. Hay

 Skønneste dig ❤️

Nu snakker jeg igen om kærlighed. NATURLIGVIS, for kærlighed er svaret. OG du skal ikke gøre dig fortjent til kærlighed, ligesom du ikke skal gøre dig fortjent til at trække vejret. Du trækker vejret, fordi du lever, ligesom du er elskværdig, fordi du lever. DU ER VÆRD AT ELSKE. Du fortjener din egen kærlighed, Du er værd at elske, bare fordi du lever. Så der er ikke noget at vente på. Du er elskværdig lige nu, så kom i gang med at elske dig selv. Hvis du ikke ved hvordan, du gør det, så tilmeld dig min workshop her. Efter første dag på workshop skrev Mie til mig:

Tak for en virkelig dejlig dag, Aneste ❤️❤️
Du shiner virkelig og er så god til at få alle andre til at føle sig godt trygge og tilpas.
Så sejt med al den kærlighed – jeg er virkelig stor fan ❤️

At elske dig selv uden dom og kritik skaber fantastiske forandringer. At elske dig selv ubetinget skaber fantastiske forandringer. At forstå at der ikke er noget, du skal for at være elsket, skaber fantastiske forandringer. Anerkendelse og accept af dig selv her og nu er nøglen til positiv forandring.

Hvis du er vred på dig selv, hvis du dømmer og kritiserer dig selv, hvis du mishandler dig selv, fungerer dit liv ikke. Gamle negative begrænsende overbevisninger om dig selv er bare gamle måder at tænke og IKKE SANDHEDEN. Du har sikkert, ligesom de fleste, prøvet at kritisere dig selv på grund af en adfærd, du gerne ville ændre. Hjalp det? Sikkert ikke!

Når du stopper med at kritisere dig selv, ændrer din adfærd sig. Jeg anerkender og elsker mig selv, og jeg laver nemt forandringer, er den mest power fulde tanke og vil hjælpe dig med at skabe en verden fuld af glæde. Sig det mange gange til dig selv; Jeg anerkender og elsker mig selv, og jeg laver nemt forandringer. Det føles skønt, ik?

Jeg har trænet i kærlighed til mig selv de seneste 10 år, og det har lavet fantastiske forandringer i mit liv. At se mig selv i øjnene i spejlet hver morgen og føle mig elsket og godt tilpas, er den skønneste start på dagen. At vide at jeg er et fantastisk menneske – også når jeg laver fejl, giver mig ro og tryghed.

DSC_7458 centreret.jpgDU ER OGSÅ ET FANTASTISK MENNESKE, og lad ALDRIG nogen fortælle dig noget andet – heller ikke dig selv.

Når jeg kan, kan du også. JEG VED, DU KAN.

Jeg er selv blevet støttet på min vej af mange skønne mennesker gennem workshops og individuelle sessioner. Hvis du har brug for værktøjer, hjælp og støtte til at komme videre på den bedste måde? Så book rådgivning og coaching med mig. Jeg bruger også clairvoyance og healing, hvis du ønsker det. Læs mere her.

Hvis du har brug for en kickstart til at identificere gamle tunge følelser, så du kan give slip og vende dine tanker samt lave nye vaner og rutiner, så vær med på min workshop. Læs mere her.

Jeg ved, at det virker, for jeg har selv gået vejen. Læs lidt mere om min vej her.

DU FORTJENER DET BEDSTE❤️

Kærligst
Aneste

www.aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/02/faa-noeglen-til-positiv-forandring-her/