Der brænder en ILD

Min vilde tanke om at løbe mit maratonløb nummer 1.000 på dagen for mit 10. års jubilæum lever endnu. Der brænder en ILD, og jeg har nydt ugens to maratonløb, selvom min krop stadig kan mærke søndagens kraftpræstation i København.

Da jeg løb #700 i København i søndags, tænkte jeg ikke, at jeg ville have lyst til at løbe to maraton i denne uge, Jeg troede, at jeg ville nyde en pause fra mål og maraton, MEN der brænder bare en kragtig ILD ??‍♀️og det føles fantastisk❤️At løbe 299 (nu 297) maratonløb inden den 31. oktober 2020 kræver en del tid, og min første tanke var, at jeg er alene om at betale huslejen, og det bliver udfordrende at nå mit mere end fuldtidsarbejde.

Min anden tanke var, at en økonomisk begrænsning accepterer jeg ikke, for jeg ved, at hvis jeg virkelig VIL det. Hvis jeg BRÆNDER og for det og er PASSIONERET. Hvis jeg vil gøre en EKSTRA INDSATS. Hvis jeg TROR på det og har TILLID  til, at jeg finder vejen, så KAN TRÆERNE VOKSE OP I HIMLEN OG DRØMME BLIVE TIL VIRKELIGHED

Min tredje tanke er derfor nogle meget vigtige spørgsmål. Hvor vigtigt er det at løbe mit maraton nummer 1.000 den 31.10.2020? Er jeg villig til at sætte noget af mit liv på pause? Er jeg villig til i en periode at lide afsavn? Jeg ved jo, at jeg vil få så meget andet retur. Jeg vil elske det, men jeg vil også glæde mig til at komme i mål. Der er ingen tvivl om, at jeg er vild med ideen og målet, og min mavefornemmelse peger samme vej. Jeg tror på, at jeg KAN, og jeg har TILLID. Jeg er også villig til at gøre en EKSTRA INDSATS og ingen tvivl om, at jeg BRÆNDER og er PASSIONERET. Spørgsmålet er bare, om jeg er klar til at lide afsavn og skrue lidt ned for nogle af de andre fantastiske ting, jeg fylder mit liv med?? Lige nu giver jeg mig selv tid til at mærke efter, og mens jeg gør det, løber jeg nogle maratonløb 🙂

I denne uge har jeg været ekstra taknemmelig for min fantastiske krop og samtidig vildt imponeret. Det er jo helt vildt, hvad  mine fantastiske celler kan, og jeg hylder dem og hele mekanismen kroppen for at være med mig. PR i søndags betyder, at jeg pressede min krop mere, end jeg plejer, og derfor har den også været mere træt og musklerne mere ømme. Alligevel har jeg løbet to maratonløb i denne uge i god stil. Jeg hylder mine fantastiske celler og krop for at blive ved. For at give slip på affaldsstoffer, genopbygge, bevare sundhed og være frisk og fuld af energi. Jeg hylder min fantastiske krop for at være med mig❤️? ? 

Husker du at hylde og være taknemmelig for din fantastiske krop?

Hvad drømmer du om? Hvad brænder du for? Tror du på, at du kan?  JEG VED, AT DU KAN. Hvis du har brug for hjælp til at komme videre med dit liv, så book 1:1 session med mig på aneste@aneste.dk eller 40473027.

DU FORTJENER DET BEDSTE. 

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 25. maj 2019
Sted Benløse Marathon
Resultat 3.58.14
Marathon i alt 702
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 24

 

Tidspunkt Torsdag den 23. maj 2019
Sted Succes Maraton
Resultat 3.47.17
Marathon i alt 701
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 23

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/05/der-braender-en-ild/