VI FÅR ALLE DET, SOM VI GIVER. Hvilke skønne oplevelser har du haft i denne uge?

Livet er fuldstændig fantastisk. Det har været en skøn uge og hektisk weekend med de dejligste oplevelser. Jeg er meget taknemmelig over alt det, som livet byder på. Alt det som jeg skaber i mit liv. 

DU FÅR DET, SOM DU GIVER. Det er et af vores livsvilkår, som vi ikke kan undgå, uanset om vi tror på det eller ej. Hvis du tænker gode og kærlige tanker. Hvis du behandler andre godt. Hvis du har tillild til livet. Hvis du undlader at dømme og kritisere dig selv og andre. Hvis du smiler til verden. Så skaber du det bedste liv for dig selv.

Hvis du bander over de andre trafikanter, så møder du højst sandsynligt flere, der ikke kan køre bil. Hvis du snyder, kan du regne med selv at blive snydt. Hvis du taler dårligt om andre, taler andre højst sandsynligt dårligt om dig. Du skaber selv dit liv med dine tanker, ord og handlinger.

HVAD VÆLGER DU? Jeg har valgt at gøre alt hvad jeg kan hver eneste dag for at skabe det bedste liv for mig selv og dermed også for andre. DERFOR er jeg opmærksom på mine tanker, ord og handlinger hver eneste dag. Er der en kærlig energi bag eller skal jeg ændre på noget? Du bestemmer selv dine tanker, og hvis du har andet end kærlige, tillidsfulde og positive tanker, skal du vide, at du kan lære at ændre dem, så du kan skabe endnu mere glæde, kærlighed og succes i dit liv. DET VIRKER. Jeg ved det, for jeg har selv gået vejen. Mine tanker er i dag automatisk positive. De fokuserer på det bedste og ser muligheder – også i svære situationer. Det er et stærkt mindset, som kan få træerne til at vokse ind i himlen. Det er et stærkt mindset, der skaber skønne dage og dejlige oplevelser. Dette mindset vil jeg gerne give videre, for det kan lade sig gøre for alle – hvis du vælger det. Kontakt mig på 40473027 eller aneste@aneste.dk for at booke en session med mig.

Mit mindset har skabt meget energi i denne uge, der har ført til mange skønne oplevelser. Tre maratonløb med skønt socialt samvær og fejring af Kitts fødselsdag – stort tillykke. En gåtur på 45 kilometer fra Christiansborgs Slotsplads i København til Kulturværftet i Helsingør sammen med min barndomsveninde. To koncerter med upcoming star Joe Dolman samt skønne arbejdstimer med POSITIV POWER i HAPPY2FITNESS (Her kan du være med), mentorarbejde og dejlige sessioner (Det kan du også) samt meget andet. Ugen er sluttet af med de dejligste timer sammen med mine guldklumper. Mit hjerte er fyldt med taknemmelighed.

HVAD SKABER DU I DIT LIV? Hvis du ikke har det, som du ønsker, må du gøre noget andet, end du plejer. HUSK, at du fortjener det bedste <3

www.aneste.dk

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 2. juni 2019
Sted Kitt Krogh Marathon
Resultat 4.12.23
Marathon i alt 705
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 27
Tidspunkt Fredag den 30. maj 2019
Sted Ø-Marathon
Resultat 4.10.19
Marathon i alt 704
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 26
Tidspunkt Tirsdag den 28. maj 2019
Sted Tosseløbs Cannonball, Ringsted
Resultat 3.57.51
Marathon i alt 703
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 25

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/06/vi-faar-alle-det-som-vi-giver-hvilke-skoenne-oplevelser-har-du-haft-i-denne-uge/