Bliver du aldrig træt?

Bliver du aldrig træt, var der en, der råbte til mig på rutenJO? Men jeg dyrker ikke træthed.

I dag blev benene meget trætte på de sidste runder, så jeg satte farten lidt ned samtidig med, at jeg tænkte, JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. Den tanke blev afløst af JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET ?‍♀️☀️? På den måde flyttede jeg fokus og skabte ny energi. Derefter var jeg klar til nogle timers arbejde ?

Du kan også bruge powersætninger til at skabe det, du ønsker i dit liv. Du kan også få JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET DNA?

Kontakt mig på 40473027 eller aneste@aneste.dk for en 1:1 session.

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 4. juni 2019
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 3.56.54
Marathon i alt 706
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 28

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/06/bliver-du-aldrig-traet/