En fantastisk ide fører til flere fantastiske ideer

Vi skal fylde vores liv med så meget glæde som muligt, og at løbe maraton er en af de ting der gør mig glad.
 
Ilden buldrer altså lystigt, så afsted med mig til maraton. Jeg har haft nogle restitutionsdage, som jeg har brugt til at få nye ideer og selvfølgelig restituere, så min tanke var at løbe under fire timer. Blæsten og de små stigninger på ruten føltes hårdere, end det plejer, men jeg lavede ikke om på min plan om en sluttid under fire timer.

Til sidst i løbet føltes det som om, at der sad en potentiel krampe i min ene læg, men jeg har aldrig haft kramper, så jeg løb videre med tanken: Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg kom godt i mål, men kroppen taler til mig med ømhed i min ene læg, så jeg holder pause i morgen, selvom der maratonløb. Vi skal lytte til kroppen, når den taler til os. Til mig siger den. Tag en slapper og sæt farten ned 🙂

Lige nu tager jeg en slapper på sofaen med computeren og planlægning af FREDSKOV HAPPY BASIC. HVORFOR? Der brænder en ild i mig for at løbe maraton. Jeg er ret vild med basic-princippet, der betyder, at deltagerne selv har depot med. Happy2Fitness i Næstved, hvor jeg holder til med POWER MENTORING OG MEGET ANDET, er det skønneste sted, så selvfølgelig skal det være vores base. Jeg er jo fløjet fra reden, så mor-Grete og far-Søren, der var en stor del af Fredskov Marathon på Musvågevej, opvarter os ikke 🙂

Første løb er på fredag den 14. juni 2019, kl. 8.30. Læs mere her.

En anden fantastisk ide hører I om en anden gang 😀

 

 

 

 

 

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 9. juni 2019
Sted Trivsel 24syv Marathon
Resultat 3.57.52
Marathon i alt 707
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 29

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/06/en-fantastisk-ide-foerer-til-flere-fantastiske-ideer/