Disciplin på den kærlige måde

Maraton nummer 708 med fokus på at holde farten nede. Disciplin var derfor dagens ord….på den kærlige måde?

Der er meget ømhed i min venstre lægmuskel, så kroppen fortæller mig, at jeg bliver nødt til at sætte farten ned, hvis jeg vil løbe mere end en til to maratonløb hver eneste uge. De fleste løb de sidste måneder har været under fire timer, og det er ikke foreneligt med mange maratonløb – ihvertfald ikke på den lange bane. Det er ikke ny viden, men jeg havde brug for repetition?

Maraton i dag i samspil med min krop var derfor lig med lavere tempo, og jeg har fået smag for lidt fart, så disciplin og fokus på hvad jeg ønsker…..nemlig at løbe mange maraton.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 11. juni 2019
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.18.16
Marathon i alt 708
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 30

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/06/disciplin-paa-den-kaerlige-maade/