Skøn premiere på FREDSKOV HAPPY BASIC

TID TIL TAKNEMMELIGHED.  Jeg tænker med stor glæde og taknemmelighed tilbage på vores skønne premiere på FREDSKOV HAPPY BASIC, og solskinsvejret, der strålede ned over os.

Fredskov Marathon i sin oprindelige form er et fantastisk minde, og nu skaber vi nye minder med en ny udgave af Fredskov Marathon. Jeg er selv meget tilfreds med den nye rute på 7 kilometer, der har udgangspunkt I Happy2Fitness, hvor jeg har hold med POSITIV POWER samt et dejligt lokale, hvor du kan komme til POWER MENTORING OG MEGET ANDET

Dejligt med skønne tilbagemeldinger om ruten fra POWERPIGERNE, som testede ruten på halvmaraton, 28 km og maraton.

Cirka halvdelen af ruten er asfalt og den anden halvdel grussti langs kanalen i Næstved. Ruten blev testet med løbevogn af seje Pernille og Susan, som kom godt igennem, selvom der er nogle smalle steder undervejs.

Jeg havde en super hyggelig tur, hvor jeg holdt min plan om et langsomt tempo. Det passede sammen med Luise, som også skulle passe på benene med nedsat tempo. Sidste runde tog  seje Bouchra sammen med os. Hun var i mål på maraton, men tog lige en ekstra træningsrunde 🙂 Det var bare GIRLPOWER.

DRIK VAND. Efter mere end 700 maratonløb skulle man tro, at jeg havde lært det 🙂

I dag fik jeg ikke drukket nok vand i starten af løbet, og det reagerer kroppen på. Selvom jeg drak og drak og drak  og på den måde undgik at blive svimmel og rigtig dårlig, så havde væskemanglen sat sig i kroppen,. De sidste runder var meget tunge, men i godt selskab og skønne omgivelser med ja-hat på, kom jeg godt igennem.

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET.

Mange, mange tak til alle for den skønneste dag i løbeskoene <3

Alle er velkomne til Happy Fredskov Basic på 7 km, 14 km, halvmaraton, 28 km eller maraton. Se løbsplan og information.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 14. juni 2019
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.41.08
Marathon i alt 709
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 31

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/06/skoen-premiere-paa-fredskov-happy-basic/