GODKENDT

3 ud af 4 maraton på 24 timer gennemført.
1 (det sidste) aflyst da jeg var den eneste løber.
D
et er GODKENDT. 

Stafet for Livet i Næstved i weekenden var en kæmpe stor fornøjelse. Jeg havde planlagt 4 maratonløb på 24 timer. I mine tanker havde jeg ingen tvivl om, at jeg kunne. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET – sætningen der gør mig stærkere og skaber tro på mig selv – er i hver eneste celle i min krop, så jeg vidste, at jeg kunne. Jeg vidste også, at det ville blive hårdt, og jeg var nysgerrig på, hvordan stilen blev. Kan jeg blive ved med at smile?

For mig er en vigtig del af Stafet for Livet at snakke med folk og heppe, og det er fantastisk men også udfordrende, da jeg aldrig finder min egen rytme. Op i fart, ned i fart og gå lidt. Svenstrup Efterskole, som jeg mødte til foredrag tidligere på ugen, var fantastiske heppere , og vi havde to fælles mottoer:

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET
JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI

De gav den gas og nåede mange kilometer sammen med mange andre. Vi mennesker kan meget mere, end vi tror, og det viser sig til Stafet for Livet, hvor mange flytter grænser og løber eller går LANGT.

Jeg nåede 127 kilometer og tre maratonløb. Til det sidste løb kl. 6 søndag morgen var der ingen andre tilmeldte end mig, og så gav det ikke mening for mig. Heller ikke selvom der var mange andre skønne mennesker på banen. NÅEDE JEG I MÅL? 3 er jo ikke 4! I min verden nåede jeg i mål. Tre maratonløb i træk er godkendt, og jeg var tro mod mig selv. Jeg lyttede til mit hjerte og ikke til egoet, der heppede for at jeg skulle fortsætte. Egoet prøvede at beskytte  mig, for det kunne være at nogen ville mene, at jeg gav op, og så er jeg jo ikke god nok. Heldigvis har jeg luret egoet af, så jeg kan vælge en anden vej. Hjertets vej.

Egoet er der stadig, og indimellem får det også overtaget og fylder mig med frygt, men jeg vågner hurtigt op og finder hjertets vej. Det har jeg nemlig trænet i og gør det stadigvæk. Mental træning i at vælge hjerte fremfor ego og dermed leve med MEGET MERE glæde og kærlighed og mange flere muligheder.

Du kan træne sammen med mig. Kontakt mig på 40473027 eller aneste@aneste.dk for at booke en session.

www.aneste.dk

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 24. august 2019, kl. 23.59
Sted Fredskov Happy Basic til Stafet for Livet
Resultat 5.01.48
Marathon i alt 730
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 52
Tidspunkt Lørdag den 24. august 2019, kl. 18.00
Sted Fredskov Happy Basic til Stafet for Livet
Resultat 4.59.41
Marathon i alt 729
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 51
Tidspunkt Lørdag den 24. august 2019, kl. 23.59
Sted Fredskov Happy Basic til Stafet for Livet
Resultat 4.35.55
Marathon i alt 728
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 50

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/08/godkendt/