Løb og støt et godt formål

Fredskov Happy Basic til Stafet for Livet i Næstved

4 MARATONLØB PÅ 24 TIMER

Du bestemmer selv, hvor mange løb du deltager i. Du kan også løbe andre distancer end maraton. Du kan deltage i løbet uanset hvilket hold, du er tilmeldt til Stafetten.

Lige nu er vi to, der løber alle fire løb. Er du klar på en udfordring?

Lørdag den 24. august 2019, kl. 12.00 – Maratonløb nr. 1

Ruten er 1,84 km, som vi løber 23 gange. Du har selv ansvaret for at tælle runder. Personligt køber jeg en kliktæller til 59 kr. her. Du er velkommen til at løbe andre distancer end maraton. Det er et basicløb, hvor du selv skal tage din tid og medbringe depot. Efter løbet registrerer du din tid og får medalje. Løbet er godkendt af Klub100Marathon.

Start/mål og depot er ved starten af Fodsporet ved siden af Herlufsholm Svømmehal. Vi sætter en pavillon op, hvor vi stiller vores medbragte depot. Der er omklædningsrum og toiletter i forbindelse med idrætscenteret.

Lørdag den 24. august 2019, kl. 18.00 – Maratonløb nr. 2

Info som løb nr. 1. Derudover bliver det mørkt på denne tur, så du skal have en pandelampe eller andet andet lys på dig i mørket.

Lørdag den 24. august 2019, kl. 23.59 – Maratonløb nr. 3

Vi løber 105 omgange på Herlufsholm Stadion. Du har selv ansvaret for at tælle runder. Personligt køber jeg en kliktæller til 59 kr. her. Du er velkommen til at løbe andre distancer end maraton. Det er et basicløb, hvor du selv skal tage din tid og medbringe depot. Efter løbet registrerer du din tid og får medalje. Løbet er godkendt af Klub100Marathon.

Start/mål og depot er ved Happy2Fitness’ telt på Herlufsholm Stadion. I teltet kan du stille dit medbragte depot. Der er omklædningsrum og toiletter i forbindelse med idrætscenteret.

Søndag den 25. august 2019, kl. 6.00 – Maratonløb nr. 4

Ruten er 2,3 km som vi løber 18 gange samt en prolog på runder på stadion. Du har selv ansvaret for at tælle runder. Personligt køber jeg en kliktæller til 59 kr. her. Du er velkommen til at løbe andre distancer end maraton. Det er et basicløb, hvor du selv skal tage din tid og medbringe depot. Efter løbet registrerer du din tid og får medalje. Løbet er godkendt af Klub100Marathon.

Start/mål og depot er ved Happy2Fitness’ telt på Herlufsholm Stadion. I teltet kan du stille dit medbragte depot. Der er omklædningsrum og toiletter i forbindelse med idrætscenteret.

TILMELDING OG ANDEN INFO

For at deltage skal du tilmelde dig Stafet for Livet. Hvis du ikke har et hold, tilmelder du dig Happy2Fitness, som jeg er på, her. Det koster 100 kr. som går til Kræftens Bekæmpelse. Derudover skal du indbetale 30 kr. pr. løb til Mobile Pay 40473027.

Tilmeld dig på aneste@aneste.dk med navn, hvilke løb du deltager i samt hvilket hold du er tilmeldt til Stafet for Livet. Du er velkommen til at overføre 100 kr. via MP 40473027, så jeg tilmelder dig til Stafet for Livet. Når jeg har modtaget betaling og du er tilmeldt Stafet for Livet, kommer du på startlisten. Bemærk når du tilmelder dig er det samtidig en accept af, at du løber på eget ansvar. Det er et basicløb, hvor du selv skal have depot med.

Stafet for Livet foregår omkring Herlufsholm Idrætscenter med flere tusinde deltagere over weekenden, så forvent mange mennesker og indimellem zig zag løb, dog ikke så meget om natten 🙂

Det bliver såååååååå hyggeligt og fuldstændig fantastisk 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/08/loeb-og-stoet-et-godt-formaal/