Gør du det, der gør dig glad?

DET GØR JEG <3

Jeg er stadig fyldt med glæde og taknemmelighed over tre fantastiske uger sammen med mine børn. Tre uger med de mest fantastiske oplevelser samt uvurderlig 24/7 samvær. Samvær, der har rykket os mod bedre forståelse og mere rummelighed, så opstart på gymnasiet efter sommerferien har været uden sammenstød og misforståelser på grund af mangelfuld kommunikation. JA TAK.  Det er en rejse, jeg i mine tanker har planlagt længe og sparet sammen til, og nu var tidspunktet rigtig. Det er en rejse, hvor jeg i den grad kom ud af min komfortzone, tog et skridt ad gangen og havde tillid til, at alt det bedste ville ske, og det gjorde det. Det betyder ikke, at vi ikke havde udfordringer undervejs, men vi fik ikke noget, vi ikke kunne klare i fællesskab, og vi fik altid det bedste ud af situationen. Jeg troede på det. Jeg havde tillid til processen. Vi gjorde det. Tre ugers roadtrip i USA. AF HJERTET TAK <3

Det betød også en pause fra maraton, og det var helt okay.  De fleste dage løb jeg en tur om morgenen, inden dagen gik i gang. Det var så skønt at se New York, San Fransisco, L.A., Las Vegas, Grand Canyon og alle de andre skønne steder med løbesko på. Så gør det ikke noget at stå lidt tidligt op, for det giver energi med en løbetur med udsigt til Frihedsgudinden eller Grand Canyon. Det gør mig GLAD.

Det var dejligt at løbe maraton igen, og jeg nød ugens 2 x 42,2 km, men det er jo ikke kun maratonløb, der gør mig glad, så i morgen kan du møde mig med en øl i hånden til 90’er-fest i Næstved. Det sker også, at jeg synger højt 🙂

Vi skal gøre mest muligt af det, der gør os glade. HVAD GØR DIG GLAD? Gør du nok af det?

Bestil en session hos mig, hvis du vil opgradere dit liv og finde mere glæde, styrke og ro. Kontakt mig på aneste@aneste.dk eller 40473027. Husk du fortjener det bedste, og det er dit ansvar at skabe det bedste liv for dig selv.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 13. august 2019, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 3.59.09
Marathon i alt 725
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 47
Tidspunkt Søndag den 11. august 2019, kl. 6.00
Sted Skinnermaraton
Resultat 3.56.43
Marathon i alt 724
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 46

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/08/goer-du-det-der-goer-dig-glad/