STJERNESTUND MED FIRE STJERNER

I dag fejrede vi seje smukke Bouchra, som løb sit maratonløb nummer 400. Bouchra er en powerkvinde og kæmpe inspiration med sit gode humør, kæmpe gejst og vilje. Udover masser af maratonløb er Bouchra en af de dygtige løbere på ultralandsholdet, hvor hun løber endnu længere end maraton. Stort tillykke til Bouchra, som blev fejret af løbevenner og familie. En stjernestund med fire stjerner – de fire stjerner for hvert hundrede maratonløb.

Jeg fylder mit liv med så mange stjernestunder som muligt. Stunder med glæde. Stunder med små og store mirakler. Det kan være så simpelt som at kigge ud af vinduet og se den smukkeste himmel ved solnedgang, eller cykle en tur og spise en is en sommeraften. Det kan være i supermarkedet, hvor jeg giver mig selv tid til at glædes over livets mange muligheder.

Vi bestemmer selv antallet af stjernestunder i vores hverdag og vores liv. I dag har været fyldt med stjernestunder. Maratonløb og fejring med skønne mennesker. En kop te med min elskede kæreste. Hjemmelavede pizzaer og Netflix med mit guld. Jeg vælger et liv fyldt med stjernestunder. Hvad vælger du?

DAGEN I TAL

Tidspunkt Søndag den 5. juli 2020, kl. 8.00
Sted Fredskov Fokus på Muligheder Run & Fun,
Bouchras Maraton #400
Resultat 4.32.01
Marathon i alt 824
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2020 40

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2020/07/stjernestund-med-fire-stjerner/