NYHEDSBREV: Halvmarathon i Knuthenborg Safaripark og meget mere

NYHEDSBREV

Følg med her på hjemmesiden for at få sidste nyt eller tilmelde jer mit nyhedsbrev. Mit nyhedsbrev starter op omkring 1. marts 2012 . Jeg er i gang med at lære, hvordan nyhedsbreve fungerer, så I må have tålmodighed med mig 🙂

Hvis jeg havde gang i nyhedsbrevet, ville der blandt andet stå

 

NYT fra MARATHON I KNUTHENBORG SAFARIPARK

Halvmarathon i Knuthenborg Safaripark

Flere har spurgt om det er muligt at løbe halvmarathon i Knuthenborg Lørdag den 15. september 2012. Det er det, så alle jer der ikke har lyst til 42,2 km, kan melde jer til 21,1 km.

Send en mail til tilmelding@fredskovmarathon.dk med information om navn, adresse og hvilken distance, du har lyst til at løbe. Løbet starter kl. 11, og der vil være en tidsgrænse på 5 timer, så vi kan nå at være ude af parken, inden den lukker.

Først i maj tester jeg ruten personligt, og så vil den fremgå her på hjemmesiden. Jeg er i gang med at lave budget, så pris for deltagelse kommer snarest, men det  bliver sandsynligvis omkring 200 kr. for marathon.

 

I nyhedsbrevet ville jeg også fortælle

 • at jeg er super glad for, at flere medier har kontaktet mig, og i næste uge har jeg mit første interview om projektet. Det hører I mere om 🙂
   
 • Fodterapeut Malene Schmøde

  at jeg i dag har fået min første sponsor:
  Klinik for Fodterapi v/Udekørende Fodterapeut Malene Schmøde

   

  Se mere på www.mobil-fodklinik.dk

  Jeg har i dag fået en superb behandling af mine fødder, så de stråler og er klar til mange flere kilometer.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/nyhedsbrev-halvmarathon-i-knuthenborg-safaripark-og-meget-mere/

3 kommentarer

  • Henriette Holgersen on 5. juni 2012 at 09:48
  • Svar

  Hej igen

  Nu har jeg lige tjekket op på det løb i Gedser…det er desværre kun 1/2 marathon som det længste.

  • Henriette Holgersen on 5. juni 2012 at 09:44
  • Svar

  Hej Annette

  Er først i aftes blevet gjort opmærksom på dette løb…og læser også at der ikke er flere startnr tilbage på 1/2 marathon – kan man evt. skrives på en venteliste? I aftes da jeg lå og tænkte i mit hoved inden jeg skulle sove – at jeg ville prøve ar løbe 1×1/2 marathon denne weekend…der er nemlig Gedser 1/2 og helmarathon søndag den 16.9 måske har du også lyst til at deltage.

  Hvis det er muligt at skrives op på en venteliste så vil jeg gerne skrives på til 2 deltagere.

  Ha en skøn dag.

   • on 5. juni 2012 at 21:59
   • Svar

   Hej Henriette

   Det er muligt at komme på venteliste. Du skal bare sende en mail til mig på tilmelding@fredskovmarathon.dk

   De bedste hilsner
   Annette

Skriv et svar

Your email address will not be published.