Vinterferie og afslapning

Total afslapning med børnene. De sidder i hver sin sofa med dynen over sig og fjernsynet tændt. Bagefter skal der spilles Playstation og Wii. Måske en tur på biblioteket. Det er et hårdt program 🙂

Som sædvanligt har jeg startet dagen med en stille og rolig løbetur. 12 kilometer – så har jeg ro og balance i krop og sind – så er jeg klar til hygge med børnene. Jeg har overskud, og jeg nyder at spille, eller hvad vi finder på. 

I går var jeg på en super hyggelig shoppetur på Fisketorvet med pigerne – Emilie og hendes veninde Josefine. Shopping, frokost og biograf. Da vi kom hjem blev alle indkøbene prøvet 🙂 Det var ikke overdrevet – udtrykket "man skal ikke købe noget, bare for at købe noget" blev brugt nogle gange i løbet af dagen.  

Drengene hyggede sig hjemme. Vi er så priviligerede, at Ulrich arbejder hjemmefra to dage om ugen, hvilket giver en enorm frihed. Så Viktor kom først i tøjet kl. 16. Man kan jo sagtens spille Playstation under dynen 🙂 En dejlig dag der blev afsluttet med en  god fodboldkamp i fjernsynet. 

FANTASTISK MED VINTERFERIE

Det sker, at jeg tænker frem – næste vinterferie bliver anderledes. Der er jeg igennem halvdelen af projektet, og den første dag i vinterferien 2013 løber jeg løb nr. 210. Det bliver helt vildt spændende, og jeg glæder mig til udfordringen. I dag er der 150 dage til projektet starter 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/vinterferie-og-afslapning/

2 kommentarer

 1. Wow, det bliver nu meget hyggeligt at tænke på at hver gang jeg skal løbe et marathon, så løber du også et. Det giver ligesom lidt selskab når det bliver hårdt derude….. 🙂

   • on 18. februar 2012 at 17:15
   • Svar

   Det gamle ordsprog, “at løfte i flok” gælder stadig 🙂 Når det er hårdt, er det godt at have nogen eller noget at læne sig opad. Glæder mig til at løbe sammen med dig. Det bliver et spændende år, og jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer, når du prøver kræfter med flere marathon 🙂
   Hvornår har du planer om at løbe dit andet marathon?

Skriv et svar

Your email address will not be published.