Positiv ærlig

Sådan er jeg – positiv ærlig. Når du spørger mig, hvordan det går, så svarer jeg, "Det går godt." Og det gør det også, men det betyder ikke, at jeg ikke har udfordringer, eller at det nogen gange er opad bakke. Det er bare ikke det, jeg fokuserer på, og derfor er det heller ikke det, jeg fortæller om til andre. Derudover er jeg jo af den overbevisning, at vi skal fokusere på det positive for at få mere af det positive. Omvendt får vi mere af det negative, hvis vi fokuserer på det negative. 

Nu er det bare sådan, at jeg har lovet at være ærlig på min blog – både positiv og negativ.

I går blev jeg spurgt, om jeg kan være ærlig om, hvis det ikke går godt – Hvis jeg er nede – Hvis det gør ondt. Mit svar var, "ja, det kan jeg godt – MEN jeg skal øve mig på det." Det gik op for mig, at jeg er positiv ærlig. I søndags efter marathonløbet skrev jeg, at det var hårdere end sædvanligt på grund af vejret, men jeg skrev ikke, at jeg havde lyst til at gå de sidste to kilometer, fordi benene var rigtig trætte. At jeg ikke gad mere, men jeg fortsatte alligevel – måske fordi jeg fulgtes med to skønne piger, som sikkert havde det lige så hårdt, og som jeg hyggede mig sammen med.

Sagen er, at jeg vil være ærlig – både positiv og negativ, og det kan I forvente fremover. Det er en vigtig del af projektet.

I morgen gælder det marathon omkring Damhussøen og engen. Vi skal løbe kl. 9.00. Det er fødseldagsmarathon – 5 marathonløbere fejrer deres fødselsdag med et løb. En af de bedste måder at fejre fødselsdag på – sådan har jeg også tænkt mig at fejre min 🙂

Vejret er altid en interessant faktor på denne årstid. Vejret bestemmer påklædningen. Der er forskel på at løbe i 10 graders frost eller 5 graders varme, i regn- eller tørvejr. I morgen ser det ud til plusgrader, men lidt regnvejr. Det er bedre vejr end i søndags. Selvfølgelig lidt mere kedeligt at kigge på – et snelandskab er smukkere end en regnvejrsdag, men variationen har sin charme.

Der er mange tilmeldte i morgen – løbebølgen i Danmark har ikke toppet endnu. Flere og flere løber – og flere og flere løber marathon.

Min gode løbeven og mentor Jerk W. Langer har skrevet en rigtig god artikel med tips til at blive marathonløber. Her kan du blive inspireret:

http://www.sygeforsikring.dk/Default.aspx?ID=1421

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/02/positiv-aerlig/

Skriv et svar

Your email address will not be published.