Årets første doublet i weekenden

Det hedder en doublet, når man løber marathon to dage i træk. Hvis man løber to marathon på samme dag – indenfor 24 timer – hedder det en double. Jeg løber et marathon både lørdag og søndag, så jeg løber årets første doublet. 

På lørdag kl. 8.00 er det Vigersted Bjergmarathon "Snekkeruten" afholdt af Birgitte Munch Nielsen – en kvinde jeg har stor respekt for. Birgitte er bare super sej og samtidig super sød. Hun er den kvinde i Danmark, der har løbet flest marathonløb – nr. 250 på lørdag. Hun løber også ultraløb, der er defineret som et løb, der er længere end et marathon. Sidste år løb Birgitte blandt andet 100 miles og næste ultraløb er 100 km. 

Lørdag løber jeg også sammen med Birgittes far, Anders Munch Madsen, som har løbet flest marathon i Danmark. I november 2011 fejrede vi ham, da han rundede 500 marathon, og antallet stiger hele tiden. Anders er et forbillede som løber og som menneske. 

Anders og Birgitte har været en del af løbemiljøet i mange år, og lige fra første gang jeg hilste på dem, har jeg følt mig velkommen. De er altid klar til at dele deres mange erfaringer, og jeg suger til mig. Jeg sætter stor pris på at have lært Anders og Birgitte at kende, og jeg bliver altid glad, når jeg ser deres navne stå på startlisten 🙂

På søndag gælder det Skinnermaraton i Hundige. Denne gang har Leif Skinnerup arrangeret løbet til fordel for Børnecancerfonden.

På billedet ses fra højre Anders Munch Madsen, Claus Ø og Leif Skinnerup

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/arets-forste-doublet-i-weekenden/

Skriv et svar

Your email address will not be published.