Nye udfordringer

I dag startede jeg dagen med kontorarbejde. Det var følelsen i maven, der bestemte, at det var det og ikke løbeturen, der kom først. Jeg bruger en del tid foran computeren med at skrive, opdatere hjemmeside og besvare mails. Det er helt ok – det er en del af arbejdet. Dejligt at besvare kommentarer her på hjemmesiden og mails med støtte og opbakning 🙂 

Nu har jeg været ude at løbe 18 km, så benene er rolige igen og sindet ligeså. Min krop og sind er vant til at løbe hver dag, så jeg har det bedst efter min løbetur. Afhængig, jeps 🙂

Nu har jeg skrevet endnu en spændende aftale i min kalender. Det er med journalist Jacob Linddahl fra TV2 Øst, som vil lave et indslag med mig i forbindelse med optaktsprogrammet til TV2 Øst Løbet. Vi har aftalt, at jeg løber 42,2 km, svarende til et marathon. Han filmer, mens jeg løber og interviewer mig undervejs. Det er første gang, at jeg løber så langt alene. Helt alene er det jo ikke, men alligevel. Det bliver en ny og spændende oplevelse.

Så bliver et logo ved med at dukke op i mine tanker – eller nærmere det, at jeg ikke har et logo. Jeg forstiller mig et logo, hvor 366/365 indgår. Skal jeg have et logo til projektet? Skal jeg have logo til Fredskov Marathon? Mit umiddelbare svar er JA, men så skal jeg jo være kreativ og finde på et! Endnu en ny og spændende udfordring 🙂     

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/ny-udfordringer/

2 kommentarer

  • kirsten møller-madsen on 28. marts 2012 at 19:49
  • Svar

  Hej Annette

  Jeg glæder mig virkelig til at følge dit projekt-
  Tager virkelig hatten af for dit mod til bare at gøre som du har lyst til- selvom mange muligvis vil ryste på hovedet over projektet!!

  Jeg skal helt sikkert nok finde ud af at komme over og løbe Fredskov marathon og give min støtte til at du når dit mål- For det er jeg ikke i tvivl om at du gør:-)

  Alt held og lykke fra mig
  Kirsten

   • on 28. marts 2012 at 20:34
   • Svar

   Hej Kirsten
   Mange tak for opbakningen. Det betyder rigtig meget 🙂
   Glæder mig til vi ses igen. Jeg håber, at jeg kommer til Fruens Bøge 2. påskedag.
   Knus fra Annette

Skriv et svar

Your email address will not be published.