Tak for invitationen

Det er super dejligt, at jeg bliver inviteret til at være med i marathonløb. Det er lige det jeg ønsker – at komme rundt i hele Danmark og løbe marathon. Løbe sammen med og møde en masse forskellige mennesker. I dag fik jeg en sådan invitation, og jeg har næsten sagt ja tak. Jeg kan planlægge det sådan, at jeg løber i Jylland både lørdag og søndag. Familien vil gerne med, så det bliver en lille miniferie med en overnatning eller to. Lyder godt, ik!

Jeg har fået en lignende invitation til et marathonløb, hvor ruten er hårdere end sædvanligt. Danmarks Højeste Marathon den 7. oktober 2012 sagde jeg nej tak til, da jeg helt ærligt tænkte, at det måske er for hårdt, når jeg løber 42,2 km hver dag. Måske lidt "kyllinge-agtigt"!

Det er ikke fordi, at jeg er bange for kuperede ruter. En af mine favoritruter er Skodsborg Marathon, som jeg også mener, man kan kalde for krævende. Skodsborg har jeg tænkt mig at løbe mange gange i løbet af projektet. 

Nu overvejer jeg seriøst Rubjerg Knude-løbet den 19. august, for jeg vil jo gerne ud og opleve mange forskellige løb. Ruten er krævende nogle steder, står der på hjemmesiden, men jeg tænker, at så må jeg bare gå, hvis der er stigninger udover det sædvanlige, eller hvis det er for hårdt at løbe i sandet.

Det er jo sådan med det her projekt, at jeg hele tiden må prøve mig frem, mærke efter og rette ind efter det. Der er ingen brugsanvisning. Jeg kan ihvertfald mærke, at det bliver for kedeligt, hvis jeg kun løber på flade ruter. Variation er godt 🙂

Weekendens marathon byder også på variation. I morgen gælder det Vigersted Bjergmarathon, som er lettere kuperet. Navnet snyder 🙂 På søndag er det igen Skinnermaraton's og den flade rute på stierne i Ishøj, Hundige og Vallensbæk Strand. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/tak-for-invitationen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.