Sommertid-marathon i Ålsgårde

I nat mistede vi en time, men til gengæld har vi fået mere lys. Skønt med lange lyse aftener og dem har vi mange af foran os 🙂

Som altid super dejligt at komme til Ålsgårde Marathon og SP´s varme velkomst. Henrik Schou Poulsen, også kaldet SP, er manden bag Ålsgårde Marathon, som han har afholdt 51 gange. Så kan man vist stadig kalde mig debutant med mine 4 marathon i Ålsgårde 🙂

Der er mange "ting", jeg nyder ved marathon, og en af dem er de meget forskellige mennesker, som løber. Mange forskellige måder, meninger, jobs og mål, men vi har alle passionen for marathonløb til fælles.

SP er en af de mange fra miljøet, jeg er rigtig glad for at have lært at kende. Dejligt altid at blive mødt med smil og varme. SP har løbet 120 marathonløb, men i dag løb han ikke med. Lige nu er det hans mål at forbedre sin PR på 3.20.31 til Københavns Marathon, så i øjeblikket inkluderer hans træning kke marathonløb. Fantastisk dejligt, at han alligevel arrangerer løb for os andre. Skønt at nyde godt af hans selskab i depotet. TAK!

SP er en af dem, som må have flere timer i døgnet end os andre 🙂 Udover at have sin familie, være skolelærer og løbe marathon, så er han dygtig til at håndtere en el-bas, hvilket betyder, at han også giver den gas på scenen sammen med vores allesammens Sanne Salomonsen.  Jeg har stor respekt for SP, og igen i dag sørgede han godt for os. 

Vi startede ud i tåge, og det var lidt køligt. Jeg havde halvlange tights og kompressionsstrømper på, men der var flere, der havde bare ben. I starten havde jeg en tynd løbejakke på, men den røg, da solen brød igennem. Ålsgårde i solskin er helt fantastisk – meget naturskønt, og jeg fik taget mange gode naturbilleder med mit kamera.

I dag afprøvede jeg SPIbelt – en smart taske, man spænder om livet. Det smarte er, at den er konstureret, så den ikke hopper, hvilket viser sig at være fuldstændig rigtigt. Jeg havde kameraet i tasken, og det fungerede rigtig godt. Så jeg vil løbe med SPIbelt i fremtiden, når jeg har brug for opbevaringsplads på løbeturen. Man kan købe SPIbelt i webshoppen på www.motionslob.dk samt i nogle løbebutikker.

Efter løbet var det varmt nok til at vi kunne hyggesnakke lidt inden turen gik hjemad. Super dejligt – det har vi ikke haft så meget af, mens det har været koldt. 

Nu har jeg sat mig godt tilrette i sofaen med computeren i skødet og god musik på anlægget. Her har jeg planer om at blive siddende resten af aftenen. En god afslutning på en dejlig weekend, som har budt på lidt af hvert.

I går havde jeg blandt andet et godt møde med Martin Bork fra www.motionslob.dk, hvor vi lavede aftale om, at jeg skal være temablogger på siden. Derudover kommer min tweets til at stå på siden – så nu må i også på Twitter 🙂

Jeg er glad for, at Martin vil samarbejde med mig, da www.motionslob.dk er den løbeside, jeg selv bruger mest. Jeg er blandt andet rigtig glad for løbskalenderen, som er meget overskuelig.

Nu vil jeg slappe af søndag aften, og glæde mig over at "tingenes tilstand" 🙂 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/sommertid-marathon-i-alsgarde/

2 kommentarer

  1. Hvor stort er det bælte sådan cirka? Jeg er ikke vild med gels og ville gerne kunne have noget andet med til marathons – feks. lille sandwich, banan eller lignende. Og det passer ikke i lommen på alm. løbebælte (der er ikke plads).Er der plads til det?

      • on 26. marts 2012 at 13:15
      • Svar

      Hej Kirsten. Selve tasken er ca. 16-17 cm lang. Hvis du skærer en banan over, kan den godt være der. En lille sandwich kan også. Tasken udvider sig efter, hvad du putter i den.

Skriv et svar

Your email address will not be published.