Godt i gang på en ny uge

Dagen startede med en løbetur i solskin på 19 km. Det er en super start på ugen – en uge der byder på flere kilometer i benene. I de sidste mange måneder har jeg løbet omkring 115 km om ugen – nogen uger lidt mere, så der er et stykke vej op til 295,4 km om ugen, som jeg kommer til at løbe med et marathon hver dag.  I denne uge har jeg planlagt at løbe 150 km, og jeg er godt i gang 🙂

Godt i gang – det er jeg også med kontorarbejdet. Foreksempel opdatering af startlister. Lige nu er der 48 tilmeldte til marathon i Knuthenborg Safaripark og 28 på halvmarathon, så der er stadig plads til flere. 

Det er et varieret, udviklende og meget spændende job, jeg har skabt til mig selv. Lørdag den 7. april skal  jeg være med til åbningen af FYSIUM, og i den forbindelse fik jeg taget billede til reklamen i dag. Jeg glæder mig MEGET til at Sydsjælland får en special løbebutik, og udover butikken kan tilbyde fysioterapi, test og træning. Fysium kan tilbyde den komplette løsning for løbere i alle kategorier. Det er min drøm, at Fysium har lyst til at sponsere mig og mit projekt.

Nu vil jeg gå ud og nyde mine børn. De hygger sig udenfor i det dejlige solskinsvejr 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/godt-i-gang-pa-en-ny-uge/

Skriv et svar

Your email address will not be published.