STARK – ny sponsor

På en forårsdag som denne er der meget at glæde sig over – Emilie kom glad hjem fra skole og fortalte, at hun på vej hjem så årets første bi, tre sommerfugle og mælkebøtter. "Mor, det er den dejligste forårsdag", sagde hun. Jeg er fuldstændig enig. En af goderne ved at løbe, er at jeg følger med i årets gang i naturen. Det gjorde jeg også på min løbetur i dag, hvor alt tager sig ud fra den smukkeste side i skønt solskinsvejr. 

Der er meget at glæde sig over. Når jeg tænker på mit projekt 366/365, er jeg taknemmelig for, at det udvikler sig hver eneste dag.

Nu er der kommet et sponsorlogo til på hjemmesiden. Det er STARK, som støtter mig og mit projekt –  TAK 🙂 I den forbindelse har jeg fornøjelsen af at deltage i et medarbejderarrangement med 800-900 deltagere. Det glæder jeg mig meget til. Super dejligt at arbejde med det, jeg brænder for.

Et andet arrangement, jeg glæder mig til, er foredraget i løbeklubben i STIF. De har lyst til at høre om mit projekt, og jeg synes jo, det er helt fantastisk at få lov til at fortælle om det.

Ja, der sker lidt nyt hver eneste dag, og jeg er altid spændt, når jeg tager telefonen, og det er et nummer, jeg ikke kender. I går var det Familie Journalen, og i dag var det en super tiltalende og sød fotograf, der gerne vil samarbejde. Jeg er taknemmelig 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/stark-ny-sponsor/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Ser helt vild frem til at følge dit 366/365 projekt – sikke en udfordring! Ser iøvrigt frem til løbet i Knuthenborg 🙂

   • on 28. marts 2012 at 20:15
   • Svar

   Tak for opbakningen 🙂

  • Bruno Petersen on 27. marts 2012 at 14:10
  • Svar

  Hej Annette

  Ja det bliver rigtig spændede at følge dig, jeg er meget glad for at det går så godt med dit projekt, her i opstarten, det lover godt. Glæder mig til at hilse på dig, ved åbninge af Jacob` nye butik, d. 7 april.

  MVH Bruno

   • on 27. marts 2012 at 20:45
   • Svar

   Hej Bruno
   Dejligt du kommer den 7. April. Det glæder jeg mig meget til. Vi ses!

Skriv et svar

Your email address will not be published.