(Lidt) trætte ben

En eller anden form for træthed er der altid i benene efter 42,2 km, men det er meget forskelligt hvor meget. I dag var en af de dage, hvor mine ben var rigtig trætte de sidste 5 km.

Jeg vågnede op til en skøn solskinsdag, og så er det ekstra fedt at tage løbetøjet på. Dejligt ikke at have vinterjakken på. Kl. 8.30 kørte jeg hjemmefra mod København. Jeg nåede lige at kysse god morgen 🙂 For at spare tid om morgenen, spiser jeg gerne morgenmad i bilen. To grove boller, to bananer og ½ liter vand. 

Inden jeg landede ved Damhussøen stoppede jeg ved en tankstation for at låne toilettet. Selvom jeg har lært at forrette min nødtørft i naturen, har jeg det godt med at have tømt blæren inden start.

Kl. 10.00 gik starten til ½ og hel marathon samt 50 km. Mine seje løbebodies Henriette og Birgitte løb 50 km. Heldigvis kunne vi godt følges af det meste af vejen. I hvert fald indtil jeg ikke kunne følge med mere 🙂 Da vi nåede 30 km begyndte jeg at skulle anstrenge mig meget for at følge med, og jeg blev helt stille – havde kun energi til at løbe og lytte – ikke snakke. Som Jerk sagde, der er noget galt, når man ikke kan høre Annette 🙂

Ved de 35 km måtte jeg give slip, og de sidste syv kilometer var hårde – jeg var så træt, at jeg ikke orkede at putte musik i ørene 🙂 Fedt at komme i mål – store smil og mit marathon nr. 60 i hus!

Selvom jeg har løbet mange marathon, så er det altid en ny oplevelse – en ny erfaring. For 14 dage siden på samme rute løb jeg 1½ minut hurtigere i meget dårligere vejr og med et meget større overskud. I dag var der ikke mere overskud, da vi nåede 30 km – og så i solskin 🙂

Så jeg var glad for, at jeg ikke skulle løbe 50 km. Sådan havde Jerk det ikke. Da Henriette og Birgitte skulle ud på deres sidste omgang af deres 50 km, løb Jerk med – efter gennemført marathon og lidt hygge i depotet. Super sejt!

Nu er det lørdag aften sammen med familien, så det er skønt. Vores plan er at bestille pizza, spille kort og se en film. Viktor og jeg har været i slikbutikken, hvor vi prøvede at begrænse os, hvilket jo kan være svært, når det KUN koster 7,95 kr. for 100 gram 🙂

I morgen er der marathon i Næstved, men jeg må springe over. Jeg glæder mig til at se Emilie spille håndbold 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/lidt-traette-ben/

Skriv et svar

Your email address will not be published.