Vigersted Bjergmarathon “Snekkeruten”

Livet er en gave. Jeg sidder i sofaen med computeren i skødet, en pastasalat ved min side og kigger ud i haven, hvor Viktor hopper i trampolin sammen med en kammerat. Mit hår er stadig vådt efter badet og den dejlige følelse efter 42,2 km  er intakt 🙂

Løbet i dag blev arrangeret med kort varsel, så vi var kun fire til start. Det skyldes ikke kun den korte varsel, men også at der i dag er løb mange andre steder. Der er blandt andet en gruppe af løbere, som er i Sverige i weekenden, hvor de løber marathon både lørdag, søndag og mandag. Derudover er der Skinnermaraton i Hundige i morgen

Vi startede ud kl. 8.00 i snevejr. Det havde jeg ikke regnet med. Da jeg kørte hjemmefra var fliserne godt nok våde, men solen kiggede også frem. Heldigvis har jeg efterhånden lært at tage tøj med til alle slags vejr, så jeg havde vinterløbejakken med i tasken, og den havde jeg på de første to runder. En fordel ved at løbe omgange er, at man kan have en taske stående i depotet og skifte tøj undervejs.

Snevejret holdt hurtigt op, så vinterjakken blev skiftet ud med en tyndere model. Det var lidt efterårsagtigt vejr i dag, men fordi vi startede i sne, var det bare dejligt, at det var tørvejr. Jeg må dog nævne blæsten, men så igen – når der er strid modvind den ene vej, er der jo dejlig medvind den anden vej 🙂

De første par omgange fulgtes vi ad allesammen. Men så satte Søren Boserup fart på, og da Birgitte Munch Nielsen og jeg kom i mål, blev Søren færdig med 50 km. Han tog lige et par omgange ekstra, da han var færdig med marathon. Helt vildt sejt 🙂 Han træner til et ultraløb i Grækenland i maj. Anders Munch Madsen løb i sit eget tempo, og Birgitte og jeg fik ordnet verdenssituationen. Super hyggeligt 🙂

Benene har det godt, så jeg er klar til Skinnermaraton i morgen. Jeg har lige været inde og tjekke startlisten, og der er mange kendte ansigter. Det bliver et godt løb. Jeg glæder mig til at følges til Hundige med Malene Ravn, som jeg kommer til at se en del til, da hun skal være daglig leder af landets første Fysium løbebutik. 

Fysium, som sponserer mig, åbner påskelørdag i Næstved, og jeg glæder mig til at være med til åbningen. Fysium er fysioterapi, styrketræning, løbebutik, test- og videnscenter. Ud over at sponsere løbesko og -tøj, kommer Fysium til at følge mig nøje i deres testcenter igennem mit projekt og sikrer mig sparring og behandling. En løsning jeg er meget taknemmelig for. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/vigersted-bjergmarathon-snekkeruten/

Skriv et svar

Your email address will not be published.