Skinnermaraton

Bare der var et marathonløb i morgen – det er min tanke lige nu. Jeg tørster efter mere, og det må siges at være en god følelse, når jeg nu skal løbe 366 marathonløb i træk 🙂

Weekendens doublet er gået super godt. Vigersted Bjergmarathon i går og Skinnermaraton i dag. Løbet i dag var til støtte for Børnecancerfonden. Det betyder, at vi alle betalte lidt ekstra for at være med, og så går overskuddet til Børnecancerfonden. Leif Skinnerup, som er manden bag Skinnermaraton, arrangerer et lignende løb i Kerteminde den  22. april.

Leif Skinnerup har løbet mere end 250 marathon, og han er en af dem, jeg kun snakker med før og efter løbet, for han løber alt for hurtigt til, at jeg kan følge med 🙂  

Kl. 6.15 ringede vækkeuret, og jeg listede mig ud af sengen. Familien skal jo have lov til at sove længe på en fridag, selvom jeg skal tidligt op. Til trods for gårsdagens marathon og kun 5-6 timers søvn følte jeg mig rimelig frisk og klar til marathon. 

kl. 8.30 var 40 løbere klar til start. Jeg havde lidt svært ved at beslutte mig for, hvor meget tøj jeg skulle have på. Vejret var efterårsagtigt, og det føltes koldt, men jeg valgte rigtig, da jeg lod vinterløbejakken blive i tasken. Jeg startede med friske ben og valgte at løbe stærkt den første omgang sammen med blandt andet Birgitte Munch Nielsen, som også var klar på en doublet.

Fire omgange á 10,5 km. Efter første omgang satte jeg farten ned og fandt det tempo, som passede mig – cirka 6 minutter pr. km. Det var endnu et hyggeligt løb, hvor jeg fik snakket med flere forskellige.

I dag blev jeg mindet om, at jeg skal blive bedre til at tanke energi. Det betyder blandt andet, at jeg skal spise mad hurtigere efter, at jeg er kommet i mål efter et marathon. Jeg venter ofte flere timer, før jeg får et måltid efter et løb, og det er ikke i orden, når kroppen skal være klar igen dagen efter. I dag følte jeg mig sulten under løbet, og det er sjovere, når energidepotet er tilpas fyldt.

Det var rigtig hyggeligt at følges til løb med Malene Ravn fra Fysium. Hende ser jeg igen en af dagene, når jeg skal ud at have nye løbesko. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Som et barn i en legetøjsbutik 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/skinnermaraton/

Skriv et svar

Your email address will not be published.