I did it……

To marathon på samme dag. kl. 8.00 og kl. 13.30. Det betyder, at jeg i dag har løbet 84,4 km. Det er for vildt, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor fantastisk det var at nå i mål, og hvor fantastisk det er nu. Lige nu har jeg lidt svært ved at fatte, at jeg faktisk gjorde det.

Lige nu er jeg MEGET træt. Mon ikke jeg sover godt i nat 🙂

Så hvordan var det så?

Starten af første løb var lidt hård. Sommerfuglene havde sat sig i benene de første 10 km, så jeg skulle lige i gang. Det kom jeg, og jeg fulgtes med Henriette Lisse hele turen. Vi havde fokus på, at holde tempoet nede, så vi ikke brændte alle vores kræfter af på første tur. Som kilometrene blev spist, kom rytmen, og da vi kom i mål efter første marathon, følte jeg intet pres mere. Brikkerne i hovedet var rystet på plads 🙂

Efter lidt mad og drikke og et tørt sæt tøj var vi klar til andet marathon kl. 13.30.

Jeg var spændt på, hvor svært det var at få benene i gang igen, og her blev jeg lidt overrasket. Benene var ikke nået at blive stive, så det gik rigtig fint med at komme i gang, og de første 25 km var rigtig fine. Jeg kunne selvfølgelig godt mærke, at benene var trætte, men det var ok. Efter 25 km blev det  lidt hårdere. Jeg fik kvalme, havde svært ved at spise og drikke i depotet, og jeg kunne ikke følge med Henriette mere – ihvertfald ikke uden at bruge rigtig mange kræfter, og jeg har lovet mig selv altid at løbe i det tempo, hvor jeg bruger færrest kræfter og passer bedst på kroppen.

Så de sidste omgange løb jeg alene, hvilket var fint. Ingen af os havde lyst til at snakke mere alligevel 🙂 

Selvom de sidste omgange var hårde, så var de også meget specielle og glædesfyldte, da jeg var så tæt på mål. Det var helt vildt at løbe i mål efter sammenlagt 9 timer 18 sekunder og 59 sekunders løb – meget stolt af mig selv 🙂

Mange tak for i dag til alle i skønne mennesker, der har været med til at gøre denne dag og oplevelse helt speciel 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/i-did-it/

3 kommentarer

 1. Respekt!

  .. ét er at løbe 84,4 i et hug – noget andet (og meget sværere (i min bog)) er at holde en pause i midten. Wow!

  • Maria on 5. maj 2012 at 09:00
  • Svar

  Hvor er der flot Annette. Jeg er fuld af beundring og dyb respekt. Jeg er MÅLØS! Det er så flot og vildt! SUPER godt løbet! Knus Maria

  • Louise Andersen on 4. maj 2012 at 21:09
  • Svar

  Du er bare så sej.. Totalt respekt

  Happy Hamstrings
  Louise

Skriv et svar

Your email address will not be published.