Sommerfugle i maven

I morgen gælder det nye udfordringer. Et marathon kl. 8.00, cirka en times pause og så et marathon igen kl. 13.30. Det er jeg meget spændt på, og der er flyttet et par sommerfugle ind i min mave 🙂 Det er første gang, at jeg prøver at løbe marathon så tæt på hinanden. 

Jeg tænker ikke så meget over, om jeg kan. Jeg tænker mere på, hvordan det bliver. Hvordan er det, når benene skal igang igen efter det første marathon? Hvordan føles det? Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver hårdt, men hvor hårdt? Hvor ondt gør det? Det bliver spændende 🙂

Vejrudsigten lover heldigvis tørvejr og ingen sol. Det er fint, at det ikke er så varmt, som det har været de sidste par dage. Jeg nyder ellers varmen, men når jeg skal løbe to gange marathon, er det mere hensigtsmæssigt med 10-15 grader.

Det er en stor oppakning, jeg har klar til i morgen – skiftetøj samt mad og drikke. Et er sikkert – jeg skal ikke mangle noget 🙂

Nu har jeg holdt to hviledage med benene i ro, og det kribler i benene og hele kroppen for at komme ud at løbe. Benene er blevet lidt stive af ikke at lave noget, men to-do-listen er blevet mindre, og det glæder mig.

I dag fik jeg også skrevet et indlæg til www.motionslob.dk – Marathon i flere tempi.

Så har jeg fået styr på TV2 Øst Løbet på søndag, hvor jeg løber to gange halvmarathon. Først løber jeg ruten selv, og derefter løber jeg det officielle løb. Før og efter løbet vil Sille Roulund interviewe mig. Det bliver  sjovt at være med til. Der er lige nu 1.400 tilmeldte fordelt på distancerne 5 km, 10 km og halvmarathon. Det er også muligt at tilmelde sig på dagen, så du kan stadig nå at være med 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/sommerfugle-i-maven/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Ja nu får du lige en kommentar til. Nu har du i dag slået hovedet på sømmet to gange. Både som jeg skrev ovenfor og igen i dit indlæg på Motionsløb. Det er jo LIGE det jeg skulle forstå. For mig er det nemlig også sådan at jeg gerne vil løbe mange marathons på en sæson. Og har gået og troet at jeg skal prøve at løbe dem hurtiger og hurtigere. Fordi folk spørger mig om hvor hurtigt jeg løb (og det gjorde jeg så ikke den første gang sidste år… ;-)). Det spørgsmål har ligget i baghovedet hele vinteren og spøget om at jeg skal gøre det så hurtig, så hurtigt i denne sommer.
  Og så kom du lige og satte tingene på plads for mig. For jeg er for gammel til at stæse af sted, men jeg planlægger 4 marathons i sæsonen. Og lidt tæt på hinanden. Så hvis jeg følger dit gode råd og bare springer op og falder ned på folks meninger – så vil jeg jo netop kunne løbe mange og de andre kan så få lov at tvære sig helt ud i et eneste løb hele sæsonen…..
  Tak!! 🙂

   • on 5. maj 2012 at 14:45
   • Svar

   Kære Kirsten

   Mange tak for dine tilmeldinger. Det gør mig glad 🙂
   God fornøjelse med dine marathon!

   De bedste hilsner
   Annette

 2. Jeg håber det er gået godt for dig i dag!

  Det bliver meget spændende at høre hvordan det føltes. Du ved ikke hvor vigtigt det er at du skrev at du er spændt på hvor ondt det kommer til at gøre. For jeg tror altid at det kun er hos mig det gør ondt, og at derfor må jeg være dårlig til at løbe konkurrencer. Når jeg så læser at en så rutineret marathon løber som dig også har det ubehageligt – ja så tror jeg på at jeg også kan og tør løbe marathon igen 🙂

  • Per Frandsen on 3. maj 2012 at 21:00
  • Svar

  Vi glæder os til at du og alle de øvrige løbere kommer. Vi er meget spændte på, hvordan det kommer til at gå. Godt løb.

Skriv et svar

Your email address will not be published.