Kun få pladser tilbage til Marathon i Knuthenborg

Så fik jeg opdateret startlisterne til Marathon i Knuthenborg Safaripark. Efterspørgslen har været stor, så der er udsolgt til halvmarathon og kun få pladser tilbage til marathon.

Vi bliver 300 løbere, så på den ene side er det et lille hyggeligt løb, og på den anden side er det et meget stort cannonballløb. Der er mange forhold vi som arrangører skal have styr på med 300 deltagere. Det skal jo helst køre på skinner på dagen – og det kommer det til – vi vil gøre alt for, at det bliver en skøn dag i Knuthenborg 🙂

Jeg glæder mig til at præsentere det hyggelige cannonball miljø, som mange ikke kender til. Til cannonball plejer vi selvfølgelig ikke at være 300 deltagere, men jeg er sikker på, at atmosfæren vil være der alligevel. Pas på at I ikke bliver afhængige 🙂

Udover at have fået overblik over Marathon i Knuthenborg har jeg sat mange hakker på min to-do-liste i dag, og det kan jeg rigtig godt lide 🙂 Mange aftaler er kommet på plads –  Et overblik over næste uge ser således ud:

Lørdag: Journalist Alice Steffensen fra 24Sjællandske kommer med til Ø-Marathon med sit kamera. Hun vil stå omkring depotet under hele løbet, så vi kommer forbi hende og kameraet otte gange.

Mandag: Journalist Ole V. fra Familie Journalen kommer og interviewer mig. Han har en fotograf med, så der skal også tages billeder.

Tirsdag: Jeg slapper af med det traditionelle Grundlovsløb i Skodsborg. 42,2 km i godt selskab.

Onsdag: Skal jeg interviewes til Alt for Damerne.

Torsdag: Skal jeg på Rigshospitalet til de første test.

Fredag: Tager jeg med familien til Legoland.

Søndag: Er jeg klar til Sundheds-tag-selv-bord i STARK.

En meget spændende uge forude 🙂 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/kun-fa-pladser-tilbage-til-marathon-i-knuthenborg/

Skriv et svar

Your email address will not be published.