“Rød Front” i Whisky-bæltet

Vi kan altid finde en anledning til at løbe marathon. Skodsborg Marathon har efterhånden mange fine traditioner, og en af dem er løbet den 1. maj, hvor alle løbere kommer iført røde trøjer – uanset hvad de ellers tror på 🙂 

I dag var min plan, en plan som var meget vigtig for mig at overholde, at løbe i en tid på over 4½ time. Jeg er lidt træt i kroppen efter de mange løb, så det er rigtig vigtigt, at jeg ikke presser min krop for at løbe hurtigere. Det lykkedes næsten i dag 🙂

Jeg løb socialt de første 30 km. Fik snakket med mange forskellige – også nogle nye ansigter. Jeg er blandt andet fuld af beundring over Louise Jensen, som havde sin marathondebut i dag på den hårde Skodsborg rute – det er sejt. Sophie Walter har planlagt sin marathondebut til Copenhagen Marathon den 20. maj og løb i dag 31 km – sin hidtil længste tur. Dejligt at møde nye mennesker.

Og dejligt at løbe med de "gamle", men her er min udfordring. Det er bare super hyggeligt at følges, at snakke, og så glemmer jeg indimellem, at jeg skal finde mit eget tempo. De første 20-25 km føltes det godt at følges med de andre, men så kunne jeg godt mærke, at jeg burde slippe dem. Det brugte jeg så knap 5 km på at føre ud i livet 🙂 De sidste 14 km løb jeg i mit eget tempo. Jeg nåede mit mål om at komme over 4½ time.

En skøn solskinsdag og fantastisk at løbe med bare arme og ben. Dejligt med hygge i målet i det gode vejr. Claus Ø løb sit marathon nr. 250, så vi sluttede af med kage.

Tak til Karen Lyager Horve for alle de gode billeder fra Skodsborg Marathon.

I dag var også dagen, hvor jeg kunne se slutresultatet af interview og træningstur sammen med journalist Jacob Linddahl fra TV2 Øst.

Se indslaget her.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/rod-front-i-whisky-baeltet/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Louise Jensen on 4. maj 2012 at 23:11
  • Svar

  Hej Annette, tak for en fantastisk debut 1.maj, med alle jer Marathon tosser…..
  Og tak for de anderkendende ord, det betyder bare lidt mere, når det kommer fra en erfaren løber som dig.
  Håber vi mødes igen en dag…..
  Louise.

  • Bruno Petersen on 2. maj 2012 at 14:33
  • Svar

  Hej Annette
  Super indslag, med dig på tv 2 øst.
  MVH Bruno

   • on 3. maj 2012 at 09:07
   • Svar

   Hej Bruno
   Tak. Jeg er også glad for resultatet. På søndag løber jeg TV2 ØST Løbet.
   Mange hilsner
   Annette

    • Bruno Petersen on 4. maj 2012 at 18:01
    • Svar

    Hej Annette
    Jeg er også selv i Vordingborg og løbe tv2 øst, dog “kun” halvmaraton, som du jo , som en selvfølge lige tager 2 gange,. Glæder mig at hilse på dig.
    Jeg må indrømme, at jeg vil føle mig lidt sej, da jeg er blevet sponseret , af 2 Næstved virksomheder, de har fået inspirationen fra dig, så den var jeg helt med på.
    MVh Bruno

Skriv et svar

Your email address will not be published.