Så langt så godt

Seks marathon på syv dage betyder, at jeg var kommet bagud med kontorarbejde – mails, diplomer, oplæg til sponsorer, opdatering hjemmeside osv. I dag har jeg fået indhentet en del af det, så nu er jeg ikke så langt bagud mere – skønt 🙂

Som jeg har nævnt før, er det vigtig for mig, i det her store projekt, at blive ved med at være mig. Det er vigtigt hele tiden at mærke efter i maven – mærke min mavefornemmelse. I maven sidder min intuition, og den har jeg altid kunnet stole på, når jeg har turdet. Det er jeg blevet bedre til, at stole på mig selv og min mavefornemmelse. Jeg er også blevet bedre til at acceptere, at når man foretager et valg, er det samtidig et fravalg. Det samme, hvis man ikke foretager sig noget, er det også et fravalg.

I mit arbejde med marathonprojektet er  der en million muligheder og mange måder at gøre tingene på. Der er mange, som har rigtig meget forstand på det, og jeg er bare en "grønskolling". Jeg suger til mig, hvor jeg kan, men når det så er sagt, er jeg nødt til at gøre tingene på min måde. Jeg er nødt til at have hjertet og sjælen med i hver eneste handling. Derudover er der kun 24 timer i døgnet, og for at projektet kan fungere, er det vigtigste mit løb og min familie. Så jeg foretager det valg, at gøre tingene på min måde, velvidende at det også er et fravalg.

Så tingene sker i et tempo, hvor jeg kan nå at følge med og bevare mig selv. I går var jeg endnu engang i TV2 Øst, og det er jeg også på søndag. Først i juni har jeg en aftale om et interview til Alt for Damerne. Jeg kan mærke at interessen for projektet er stigende, og antallet af besøgene her på hjemmesiden stiger også hele tiden. Det er fantastisk, og jeg er meget taknemmelig.

Alt er som det skal være 🙂

Det er status på en pragtfuld solskinsdag, hvor jeg lige nu er rykket ud på terrassen. En dag hvor mine ben holder 100 procent fri – ikke engang en powerwalk. Hvis de skal have lov til at slappe lidt af, skal det jo være nu. At holde fri fra løb kan tit være en udfordring. Løb skaber mental ro og klarhed i mit hoved. Løb gør mig glad. Løb giver mig overskud og overblik. Når jeg er vant til alle disse goder, er det svært at sige nej tak, i dag holder jeg fri. Ja, jeg er afhængig – på den gode måde 🙂

Det er også en dag hvor jeg føler mig konstant sulten, så jeg synes, jeg spiser hele tiden. Indtil videre har det næsten kun været sunde og varierende måltider. Til aftensmad venter en af mine favoritter –  pasta og kylling – uhm.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/sa-langt-sa-godt-2/

Skriv et svar

Your email address will not be published.