ALT for Damerne på besøg

I formiddags havde jeg besøg af journalist Simone Bodholdt fra ALT for Damerne. Det var super hyggeligt. Jeg tror ikke, jeg nogensinde bliver træt at at fortælle om mit marathonprojekt og mit syn på livet. Interviewet tog næsten to timer, og nu skal hun have det ned på skrift. Jeg glæder mig til at se resultatet. 

Næste skridt er billeder. Fotograf Christina Hauschildt skal tage billederne, og det bliver sjovt. Lidt styling og så lege fotomodel. Jeg er jo trods alt en pige 🙂

Udover et godt interview har dagen budt på flere udfordringer, end jeg havde lyst til. På mange måder er jeg enormt stærk, men jeg har også svagheder. Som alle andre mennesker kan jeg miste overblikket, blive usikker og ked af det. I dag var en af de dage. Nu har vi – Emilie, Viktor, Ulrich og jeg – afsluttet dagen med en givende familiesnak – et stort kram og et smil. Jeg går glad i seng 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/alt-for-damerne-pa-besog/

Skriv et svar

Your email address will not be published.