Compex – hjælp til restitution og styrke

I stedet for at starte dagen med en løbetur, som jeg gør de fleste dage, startede jeg dagen i haven sammen med min far. Skønt med en hjælpende hånd når jeg de fleste weekender nyder en lang løbetur i stedet for havearbejde.

Kl. 11.30 havde jeg en aftale med Jacob i Fysium. I dag præsenterede han mig for Compex muskelstimulation, som for mit vedkommende vil være fantastisk at bruge til restitution.

Ved hjælp af små elektriske impulser fremkalder Compex en muskelkontraktion, som svarer til reelt muskelarbejde. Man kan bruge Compex til at træne styrke men også til hurtigere restitution, og det må siges at være det, jeg har størst behov for. 

Nu har Jacon introduceret mig for Compex, og jeg glæder mig bruge den herhjemme dagligt. Det vil primært være mine ben, som får glæden, men den kan bruges over hele kroppen, f.eks lindre spændinger i nakke og skuldre eller give mavebøjningerne mere effekt.

Så det kan da godt være, at jeg skal gå efter vaskebræt 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/compex-hjaelp-til-restitution-og-styrke/

2 kommentarer

  • maja on 8. november 2012 at 20:37
  • Svar

  Hej Annette,

  Jeg overvejer at købe Compex til genoptræning af mine muskler. Bruger du den stadigt og hvis ja, hvilket udbytte får du så af den? hvis du har lagt den på hylden, hvad skyldes det så? Den er jo ret dyr, så jeg skal finde ud af om det kan betale sig.

  Mvh Maja

   • on 11. november 2012 at 14:57
   • Svar

   Hej Maja,

   Annette har stor glæde af Compex, da den bl.a. hjælper på hurtigere restitution samt at hendes lårmuskler føles mindre ømme efter en omgang “massage”.. Det er enormt svært for os at rådgive om hvorvidt det kan betale sig for dig, men vi er yderst tilfredse med den. Jeg har også brugt den på mine skuldre med godt resultat.

   Mvh Ulrich Fredskov

    

Skriv et svar

Your email address will not be published.