Helt ærlig

Jeg har lovet at være ærlig på min blog og ikke kun skrive om alt det gode. Det gode kan jeg ellers bedst lide, og det er der heldigvis masser af. Det negative skal have mindst mulig opmærksomhed, så det ikke får energi til at leve. 

Helt ærlig, så har jeg sommerfugle i maven. Der er kun 25 dage til start, men jeg ville ønske, det var i dag og på den måde springe de følelser over, der er forbundet med den sidste nedtælling. Sådan fungerer det (heldigvis) ikke, så jeg får det hele med – lever alle følelser igennem og bliver stærkere. 

Sommerfugle er smukke, og generelt synes jeg ikke, at sommerfugle i maven er negativt, men dem jeg har lige nu skaber lidt ravage. Jeg skal lige have styr på dem. 

Egentlig er det ikke i maven mine sommerfugle sidder. De sidder i mine ben, og de flyver rundt, så det lige nu føles som om, at mine ben har sit eget liv, hvor sommerfuglene styrer. 

Men hvorfor sommerfugle? Jeg er jo ikke nervøs. Jeg glæder mig bare til startskuddet. Ubevidst tror jeg, at der er kaos i mit sind lige nu, og det manifesterer sig fysisk ved, at jeg mærker alle mulige og umulige "ting" i mine ben. Det er jo noget af en rejse, jeg begiver mig ud på, og den er ikke ufarlig set fra egoets side. 
 
Det ville være mest sikkert at trække stikket ud, sige beklager, der er "det" og "det" i vejen, så jeg kan ikke alligevel. Det er sket før i mit liv, at jeg er blevet bange og har haft brug for en undskyldning til at sige fra, fordi jeg var bange for at fejle. Den undskyldning har kroppen så hjulpet mig med. Det sker ikke denne gang. Jeg har udviklet mig og lært gennem livets erfaringer, og jeg har ikke brug for beskyttelse mere. Jeg er ikke bange for at fejle. Jeg er ikke bange for ikke at være god nok (og så alligevel :-)) 
 
Nu vil jeg nyde dagene inden start. Derefter vil jeg nyde hver dag i projektet. Jeg vil leve livet det eneste sted, det kan leves – i nuet
 
PS: Jeg prøvede efter bedste evne at forklare, hvordan jeg har det, og hvad jeg tænker om det. Det er måske lidt abstrakt, men jeg er sikker på, at der er nogen, der kan genkende mønsteret 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/helt-aerlig/

2 kommentarer

  • Tim Hansen on 20. juni 2012 at 12:00
  • Svar

  Hej Anette..

  Det er sundt at have det sådan som du har det— og uha jeg gennemlever det samme som dig… bare med en anden ting.. og til forskel fra det du starter på slutter om et år så skulle mit gerne vare resten af livet…

  Jeg stoppede med at ryge for 2 md. siden— og jeg leder også efter alle undskyldninger for at tage en smøg igen— men som du skriver… så er det jo bare fordi jeg er bange for at fejle at jeg leder efter en grund til at skulle tage en… og den er der ikke… tværtimod.. så får jeg al den opbakning jeg kan ønske fra min søde kone… hun forstår at rose mig… så jeg kan være lidt stolt af bare at stoppe.. og så den bonus at jeg selvfølgelig hå¨ber at det også har en positiv insflydelse på min genoptræning til at løbe marathon… Det MÅ være lettere at komme tilbage når man ikke også ryger 10 smøger om dagen… Og jeg glæder mig til at løbe i Knuthenborg og ser også frem til at deltage i mange andre at de løb som skal ligge til grund for din flotte rekord til næste år…

  Jeg kender mønstret og du er ikke alene.. vi følger dig..

  Mange hilsner Tim

   • on 20. juni 2012 at 21:00
   • Svar

   Hej Tim
   Mange tak for opbakningen. Det sætter jeg stor pris på.

   Stort tillykke med din bedrift – at holde op med at ryge. Det er super flot. Dejligt og vigtigt med opbakning fra vores nærmeste. Her har jeg jo også vundet i lotteriet 🙂

   Jeg glæder mig til at løbe sammen med dig. God fornøjelse med træningen.

   De bedste hilsner
   Annette

Skriv et svar

Your email address will not be published.