Stille og roligt

Jeg startede dagen ud med et par timers kontorarbejde. Dejligt at krydse af på to-do-listen. Efter en stille og rolig løbetur og et bad ligger jeg nu på briksen i Fysium for at restituere med Compex. Det føles godt 🙂

De sidste to ugers travlhed er afviklet, og jeg kan igen overskue min kalender og min to-do-liste. Sådan bliver det ved med at være igennem mit projekt. Jeg har erfaret, at for mange opgaver og aftaler påvirker min krop, og jeg restituerer ikke, som jeg har behov for. Den går ikke, så det næste år siger jeg hellere nej en gang for meget end en gang for lidt 🙂 

Det har jeg ikke altid været god til – at sige NEJ, men nu er jeg blevet meget bedre til det.

Mit marathonprojekt er så vigtigt og betyder så meget for mig, at det er nemmere for mig at træffe svære beslutninger og sige nej, når jeg vurderer, at det er til projektets bedste.

Det næste år gør min familie og jeg det, som gør projektet muligt 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/stille-og-roligt/

Skriv et svar

Your email address will not be published.