Side 4 i Familie Journalen

Et er hvad jeg fortæller og noget andet er, hvordan det ser ud på skrift kogt ned til en artikel. Derfor har jeg været spændt på at se resultatet af Familie Journalens journalist Ole V. Hansens besøg for et par uger siden. 

I dag kom forløsningen – En rigtig fin artikel og nogle gode billeder på side 4 og 5 og så lidt reklame på forsiden 🙂

Artiklen handler om hvordan det var, da jeg fik konstateret sclerose. Den handler om marathon og om, hvordan jeg lever mit liv som rask, selvom jeg har en diagnose.

Det er forøvrigt ikke svært at leve som rask, når jeg er rask 🙂 Det er min overbevisning, at hvis jeg fik foretaget de samme undersøgelser i dag, som jeg fik foretaget inden diagnosen sclerose blev stillet, ville jeg ikke få diagnosen.

Det er mit håb, at artiklen kan være med til at motivere andre til at vælge at gøre noget aktivt, hvis de står i en svær situation i deres liv. Vi kan ikke altid vælge, hvad livet byder os af udfordringer, men vi kan ALTID vælge, hvordan vi vil reagere.

I forbindelse med interviewet tog fotograf Finn John Carlsson billeder, mange billeder, så det er ikke til at vide, hvad der ender i bladet. Jeg er rigtig glad for, at billedet af mig med familien kom med, så man også ser mig som mor og hustru. Det er trods alt det vigtigste i mit liv 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/side-4-i-familie-journalen/

3 kommentarer

  • gitte christiansen on 20. juni 2012 at 16:32
  • Svar

  Hej Annette.
  en rigtig god artikle i familie journalen , glæder mig til og følge med i dit projekt .
  held og lykke .
  hilsen gitte

  • Sanne Nielsen on 19. juni 2012 at 12:14
  • Svar

  Kære Annette.
  Superflot artikel og dejlige billeder af dig og familien. Jeg fik gåsehud flere gange, da jeg læste den. Mange gange held og lykke med dine sidste distancer, før du når dit endelige mål. Du er bare så sej, og jeg har den dybeste respekt for dine præstationer indtil nu. Hils Ulrich 🙂
  Kh Sanne

  • Sisse Nordling on 18. juni 2012 at 18:40
  • Svar

  Hej Annette.
  Har lige læst artiklen, synes den er rigtig god, og fortæller en spændende historie.
  Tak for kigget.
  Sisse

Skriv et svar

Your email address will not be published.