Storebælt Naturmarathon

Med start i Slagelse kl. 10.30, via Korsør og til målet i Skælskør. En smuk kuperet rute der viser Danmarks dejlige natur. Vi løb forbi marker, gennem landsbyer, langs vandet og gennem skove, så underlaget var meget blandet.

Vejret var også blandet. Solen kiggede frem indimellem, men vi havde også regn og ikke mindst blæst. Blæsten havde vi hele tiden, og det føltes som om, vi havde mest side- og modvind 🙂 Medvinden har sikkert været der en gang imellem, men det er jo modvinden, man rigtig ligger mærke til. 

Det var super hyggeligt med godt selskab hele vejen. Jeg havde glædet mig til at løbe sammen med Henriette Lisse og Peter Møllebro. Vi havde aftalt at følges, og som bonus fik vi selskab af Charlotte Poulsen og Jesper Steffensen.

En super dejlig dag i løbeskoene 🙂

Jeg er begyndt at tracke mine marathonløb på Endomondo, så man kan se dem her på hjemmesiden. Nu skal jeg bare huske at slukke uret, når jeg løber over målstregen. Det glemte jeg i dag, da der var chip, så tiden på Endomondo viser 4 minutter mere, end min reelle tid. 

I dag nød jeg, at Ulrich kørte mig til Slagelse i formiddags og hentede mig i målet i Skælskør. Så slap jeg for buskørsel tilbage til Slagelse for at hente min bil.

For det meste løber vi runder, når vi løber marathon. 10 runder á 4,2 km, 4 runder á 10,5 km osv. Runder kan jeg rigtig godt lide, men i dag var det fint med variationen ved at løbe en lang rute på 42,2 km. 

Nu er jeg klar til at se fodbold med familien 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/storebaelt-naturmarathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.