Tak for besøget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag havde Fredskov Marathon besøg af Flemming Borring fra Horsens. Det er helt fantastisk, at han havde lyst til at tage hele vejen fra Horsens for at løbe Fredskov Marathon i Næstved. Jeg er priviligeret at møde så mange skønne mennesker 🙂

Resten af feltet har været med før, og jeg er glad og taknemmelig over, at de har lyst til at være med igen og igen 🙂 45 marathon i træk er jo kun begyndelsen af projektet, men heldigvis er der efterhånden rigtig mange, som har lyst til at løbe mange marathon. Det er super dejligt, at det indtil videre har været muligt at lave officielle marathonløb med mindst tre deltagere. Tak for opbakningen. 

Jeg er spændt på, hvor længe det er muligt at samle tre marathonløbere (to + mig). Jeg er indstillet på, at tiden måske snart kommer, hvor jeg må tage turen alene.

I næste uge er det på tegnebrættet at lave et Fredskov Marathon i København. Carsten Jensen har fundet ruten, og så kommer jeg med medaljerne 🙂

Det var endnu en god dag i løbeskoene. Nu kan man godt mærke, at vi er i slutningen af august. Temperaturen er faldet, og vi bevæger os mod efteråret. I dag havde vi lidt regn, men ikke noget særligt. 

Den første omgang løb jeg lidt hurtigere og fulgtes med Preben Poulsen. Så var jeg godt i gang. Derefter satte jeg farten ned og løb de næste to omgange alene. Efter tre omgange var min mor klar i løbetøjet, og de to sidste omgange var min far med. Super dejligt at de har lyst til at holde mig med selskab indimellem. Så får vi også nogle gode snakke. 

I morgen tager mine forældre med til Morud, hvor jeg skal løbe marathon kl. 16.00. Det bliver super hyggeligt 🙂

Dagen i tal
Tidspunkt Tirsdag den 28. august 2012, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.42.53
Løb nr. 45
Løb tilbage 321
Kilometer i alt 1.899,0 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/tak-for-besoget/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Carsten on 29. august 2012 at 22:03
  • Svar

  Kære Annette. Her hvor vi går mod efterår – og vinter – føler jeg at jeg/vi får mere tid til at løbe med dig. Derfor kan vi måske være med til at gøre løbene officielle. Anette og Carsten , bistrup

  • Louise on 29. august 2012 at 10:16
  • Svar

  Fra én som aldrig kommer til sammenlagt at løbe de kilometre du har tilbagelagt siden du startede, kan man vel kun bøje sig i næsegrus beundring for dit projekt….

  • Jonas Nielsens on 28. august 2012 at 20:08
  • Svar

  Lyder interessant med en fredskov marathon i kbh i næste uge. Er dagen fastlagt og regner du stadig med at det bliver med start kl. 8.30? Svært at nå når man arbejder. Jeg var med i fredags i Hundige og er evt. frisk på en mere inden Knuthenborg hvor jeg også er med til start. Og til sidst lige et skulderklap samt respekt for dit projekt. Godt gået.

   • on 29. august 2012 at 09:46
   • Svar

   Tak 🙂

   Det er ikke fastlagt endnu. Du kan følge med på løbsplanen her på hjemmesiden.

   De bedste hilsner
   Annette

Skriv et svar

Your email address will not be published.