Alt vel

Vi er lige ankommet til Maribo Hallen. Emilie skal spille håndboldkamp, og jeg har glædet mig til at være med på sidelinjen og heppe 🙂

Pigerne er ved at klæde om, så jeg skynder mig at skrive indlæg inden kampen. Bagefter er jeg sikkert for træt og fyldt af dagens mange indtryk til at koncentrere mig om at skrive indlæg.

I går var det vådt og meget blæsende, og jeg sled mig igennem første marathon i Skodsborg Marathons Duplet i Skovshoved. I dag til andet løb i dupletten var vejret heldigvis en del bedre – stadig lidt blæsende men tørt og solrigt.

Benene var lidt tunge efter en kort restitution, og da der var 14 km tilbage, var jeg bagud i tid, hvis sluttiden skulle være under fem timer. Jeg vurderede, at jeg godt kunne give den lidt ekstra gas, så jeg løb lidt hurtigere og nåede lige i mål inden uret nåede fem timer.

De sidste tre dage har jeg løbet på flade ruter. I morgen er det igen lidt kuperet, så jeg forventer at være 5+ timer om det. Nu må vi se, hvad morgendagen bringer. Jeg er stadig lidt træt i benene, men det er bedre, end det var i sidste uge, så det går den rigtige vej 🙂

Jeg har allerede fået svar og vurdering tilbage fra prøverne, som jeg fik taget på "Riget" i går. Alt vel – det ser fint ud. Min blodprocent er på vej op, så den er blevet bedre siden sidst. Jeg skal fortsætte med at tage jerntilskud. Min vægt er stabil, og det samme er min fedtprocent.

Indimellem har jeg svært ved at sove, og jeg vågner tidligt, selvom jeg slet ikke har sovet nok. Jeg skal være opmærksom på stress og gøre "tingene" så enkle som muligt. Marathon hver dag, transport, planlægning af løb, interview etc.  er meget tidskrævende, og det er sjældent, jeg slapper fuldstændig af uden computer, og uden noget jeg skal forholde mig til. Jeg SKAL SLAPPE MERE AF!

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 25. september 2012, kl. 8.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.59.17
Løb nr. 73
Løb tilbage 293
Kilometer i alt 3.080,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/alt-vel/

Skriv et svar

Your email address will not be published.