Så blev det efterår

Lige nu er jeg rigtig glad for at være indendørs. Jeg kan høre vinden ruske i træerne og regnen slå mod ruden. For to timer siden løb jeg ude i blæsten og regnen og glædede mig til at være færdig med de 42,2 km. 

I dag blev det efterår, og det var første gang i projektet, at jeg ikke havde shorts på. Vi løb langs Strandvejen omkring Skovshoved havn og Bellevue Strand. Der var rigtig meget vind, og bølgesprøjt fra Øresund nåede helt ud på vejen.

Det var sådan et vejr, hvor de fleste bliver indenfor. Og så alligevel – jeg så en håndfuld, der var ude at bade eller dyppe sig i havet – i og op. Hver sin passion 🙂 Vi mødte også flere løbere og cykelryttere, der trodsede vejret. 

Jeg overnatter herinde, så jeg har flere timer til restitution. I morgen tidlig løber jeg igen Skodsborg Marathon. Forhåbentlig er vejret blevet bedre 🙂

Inden løbet i dag var jeg på Rigshospitalet, Center for inflammation og metabolisme, hvor jeg fik taget blodprøver, blev scannet, fik lavet hjerte EKG og løbetest. Resultaterne kommer i løbet af et par dage, men jeg kan allerede afsløre nu, at jeg har holdt min vægt indtil nu 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 24. september 2012, kl. 14.30
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.57.41
Løb nr. 72
Løb tilbage 294
Kilometer i alt 3.038,4 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/sa-blev-det-efterar/

Skriv et svar

Your email address will not be published.