Fest i Berlin og på Amager

I dag festede mange løbevenner til Berlin Marathon . Nogen af os valgte at gøre det til Ø-Marathon på Amager 🙂

Her er dagen i billeder:

 

 

 

 

 

 

 

En dejlig velkomst i målet

En dejlig velkomst i målet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAK for i dag 🙂

 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 30. september 2012, kl. 9.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.58.13
Løb nr. 78
Løb tilbage 288
Kilometer i alt 3.291,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/09/fest-i-berlin-og-pa-amager/

1 kommentar

    • Henriette on 30. september 2012 at 20:08
    • Svar

    Tak for idag min smukke, seje veninde. Jeg er meget beæret over at kende dig. Du er i færd med et projekt som der er mange delte meninger om. Jeg kan sige direkte fra hjertet, at du er et pragtfuldt menneske og jeg kender ingen som du. Du er sejere end sejest og du har et vidunderligt sind. Jeg savner vores ture sammen, det ved du. Men de kommer igen og jeg glæder mig. Tusinde knus og vi ses tor, lør og søn. Hils din skønne familie!

Skriv et svar

Your email address will not be published.