Skodsborg Marathon Løb nr. 99

Efter Skodsborg Marathon Løb nr. 99 i dag er vi klar til Jubilæumsløb på lørdag.

Skodsborg Marathon afholder marathon nr. 100 som det første marathonløb i Danmark. Det bliver en fest med mange løbere, og jeg glæder mig 🙂

I dag tog vi hul på en ny måned. Tiden går stærkt, og den ene dag tager den anden. Jeg synes lige, at vi startede september. Det må betyde, at jeg trods udfordringer og træthed har det godt det meste af tiden 🙂

Løbet i dag startede med en flot solopgang over Øresund, og solen blev under hele løbet sammen med lidt blæst. Til trods for modvind i ny og næ var det dejligt løbevejr, og det endte med, at jeg løb i T-shirt.

De fleste dage er min sluttid lige under 5 timer, og sådan var det også i dag. Jeg måtte dog "spurte" til sidst for at nå det, da jeg slappede lidt for meget af den sidste kilometer. Jeg kom i mål to sekunder før tiden passerede fem timer.

Hjemme igen havde jeg en masse gøremål som frisør, indkøb af bukser til Viktor (Han er vokset over sommeren, så da shortsene blev lagt væk og cowboybukserne taget frem, var de for korte), vinterjakke mv.

Det betyder, at restitutionen har været sparsom i dag. Sådan må det være nogen dage, for der er bare "ting", der skal gøres. Nu lukker jeg ned for elektronikken og slapper af i krop og sind indtil i morgen tidlig 🙂

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 1. oktober 2012, kl. 8.00
Sted Skodsborg Marathon, Skovshoved, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.59.58
Løb nr. 79
Løb tilbage 287
Kilometer i alt 3.333,8 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/10/skodsborg-marathon-lob-nr-99/

Skriv et svar

Your email address will not be published.